Žene pobesnele zbog izjave Baneta Vidakovića: „Bolje bih prošao da sam žena, žao mi je što nisam tako rođen!“

od strane | maj 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Glumac Bane Vidaković je iznenadio izjavom da bi voleo da je rođen kao žena.

Bane Vidaković (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Divim se ženama i žao mi je što nisam rođen kao žena. Mislim da žene uspevaju uprkos svemu već vekovima da vladaju nad muškarcima. Kako to rade, da li sve one imaju neka psihološka znanja ili su sve one veštice? Ne znam. Bolje bih prošao u životu da sam žena. Mnogo bi mi lakše bilo – izjavio je Bane za „Pretres“, a u komentarima na društvenim mrežama je moguće videti podeljene reakcije, od onih koje je ova izjava razbesnela do onih koji su podržale glumčeve reči.

Podsetimo, glumac Bane Vidaković je uhapšen zbog posedovanja heroina, a jednom prilikom je istakao da su mediji od cele situacije napravili još veći slučaj nego što to zaista jeste.

– Odavno sam navikao na medijske prljavštine, dugo sam im neomiljen. Ali otvoreno pričam o svojim porocima, iako mi je majka govorila da ne budem toliko iskren sa novinarima. Rekao sam joj: „Kevo, ako im sam ne kažem da sam se drogirao kao mlad, onda će sami nešto da petljaju sa lažima“. Međutim, onda se ispostavi da je moja majka bila u pravu jer oni moju iskrenost zloupotrebe – istakao je glumac za „Story“.

– Tu sam bio samo kolateralna šteta, a oni su od toga napravili temu za pet dana. U pitanju je bila najobičnija glupost, a slučaj verovatno neće ni stići do suda. Ćerka je to podnela malo teže. Ona živi u Holandiji i zbog daljine nema kompletnu sliku o tome šta se ovde zapravo dešava. Trebalo mi je mnogo vremena da je smirim.

Bane Vidaković (Foto: Ringier/Uroš Arsić)

– Zbog sopstvene zavisnosti, kroz koju sam ranije prošao, hteo sam da držim školu klincima šta da izbegavaju. Potpuno je imanentno mladom čoveku da hoće da proba sve. Otrov bi popio kada bi znao da neće da umre. Što je inteligentniji, to je u većoj opasnosti. – rekao je jednom prilikom Bane za „Story.“

Kako je, sa druge strane, Bane Vidaković izgledao na početku karijere pogledajte u odvojenom tekstu: U “Sivom Domu“ su ga zvali ROBIJA, hteo je da bude MUZIČAR, ali je ipak postao cenjeni glumac u Srbiji

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs