ZAVIRITE U NOVI DOM Ane Ćurčić! Otvorila nam je vrata svog NOVOG STANA!

od strane | avg 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Nekadašnja zadrugarka Ana Ćurčić zauzela je drugo mesto u rijalitiju „Zadruga“, nakon javne prevare koju je doživela od strane bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, koji je u rijalitiju otpočeo vezu sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković) • Aleksandar Slavković / Ringier

Novi start posle ljubavnog brodoloma, Ćurčićevoj je izuzetno prijao, a prvi korak je bio odabir novog doma u kojem sada živi sa sinom i gde joj rado dolaze ćerka, ali i partner Aca Bulić inače njena najveća podrška i prvim čovekom koga je volela.

Ana Ćurčić, prvi put je samo za naš portal otvorila vrata svog novog doma, u kojem je svaki detalj birala sa posebnom pažnjom.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković)

Sa vrata se u Anin dom ulazi u prostoriju, u kojoj se nalazi radni sto, a na njemu laptop, kao i slika, koju je posebno za Ćurčićku naslikala devojka iz njene podrške, kao i veliki, beli ormar.

– U kontaktu sam sa fanovima, prevazišli smo tu fazu, toliko smo se združili i zadovoljstvo mi je što ih imam u životu. Pripremam platformu o nasilju, anksioznosti i napadima panike o tome bih volela da pričam. Imaću i grupne lajvove. Posvetiću se borbi protiv nasilja. Nemam inspiraciju za autobiografiju za sada – rekla je Ćurčićeva, pa nastavila da objašnjava.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković)

– Stan sam opremila po Feng Šuiu. Na stolu ima cveće, ljubičasta boja, žuta, plava, crna, siva…

Kuhinja i dnevna soba nekadašnje zadrugarke su u drvetu i odaju utisak topline doma.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković)

– U dnevnoj sobi stalno provodim vreme, ali i na terasi. Tu uživam sa drugaricama. U ovom naselju ima poznatih, stvarno mi svi najnormalnije prilaze. Kažu mi sve najbolje, daleko od onoga što su mi cimeri govorili u Zadruzi da sam kockarka, narkomanka, folirant i slično. Zaista toga nema. Za ovaj stan plaćam kiriju, ali mi se kraj jako sviđa i nadam se da ću za neke dve godine ovde i kupiti stan.

Ćurčićeva je istakla i da je njenoj deci bilo teško da je gledaju u rijalitiju, ali i da je njena ćerka Iva bila ljuta, po njenom izlasku iz Bele kuće.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković)

– Deci je bilo jako teško. Ćerka je bila ljuta na mene. Čak u nekim situacijama to izbije iz nje. Sin je emotivan, ali sve proživljava u sebi. Ali na kraju krajeva, shvatili su sve. Podržali su me. Oni su moje sve. Mi smo vrlo bliski, sa ćerkom pričam o ljubavi, Luka više priča na tu temu sa tatom – rekla je Ana za „PulsOnline.rs“, a onda pokazala svoj kutak za sređivanje.

– Ovo je moj kutak za šminkanje. Još uvek nije potpuno sređeno, ali će to moja ćerka da uredi. Obećala mi je. Kupatilo mi je u staklu, pošto sam jedan težak perfekcionista – istakla je Ana.

Ana Ćurčić (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković)

Ana je otkrila i kako se njen partner Aca Bulić slaže sa njenom decom.

– Aca sa mojom decom ima odličan odnos. On radi koučing sa fudbalerima, onda je jasno kako je prišao mojoj deci.

Ana Ćurčić u intervju za „PulsOnline.rs“ dotakla se apsolutno svih gorućih tema, otkrila tajne koje do sada nije nigde, a šta je sve rekla i kako je izgleda njen stan u najluksuznijem naselju u Beogradu, pogledajte u video prilogu iznad, dok ostatak fotografija stana pogledajte u galeriji koja sledi:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs