Zakazala koncert kad i Prija, pa morala da ga otkaže: „Moja publika je to razumela…“

od strane | apr 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Folkerka Katarina Grujić bila je nedavno gost na koncertu Aleksandre Prijović u Crnoj Gori.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

– Nisam očekivala da će me zvati. Čim sam videla poruku od nje, sedam dana pred koncert u Podgorici, pretpostavila sam da me zove za to. Meni je tata iz Crne Gore, iz Kolašina. Čule smo se, a ja sam otkazala jedan nastup da bih bila gost kod nje. Dvoumila sam se, ali je moja publika to razumela. Pomerili smo taj nastup – rekla je Katarina.

– U petak sam radila i pravo sa nastupa sam otišla na aerodrom. Sve je bilo savršeno. Aleksandra živi san svih nas pevača, koji želimo jednog dana da ostvarimo – dodala je pevačica pred našim kamerama.

– Uzela sam slobodno za predstojeće uskršnje praznike. Ja za praznike nikad ne radim, u Atini sam od sledećeg vikenda. Tamo ćemo da farbamo jaja! Prvi put sa ćerkicom Keticom zajedno, prošle godine je bila mnogo mala. Mislim da će biti prelepo – istakla je Katarina, a više detalja pronaći ćete u video prilogu iznad.

Katarina Grujić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Katarina Grujić je dobro poznata svima, a kako, sa druge strane, izgleda njen svekar pogledajte u odvojenom tekstu: Ovo je SVEKAR Katarine Grujić sa kojim ima SJAJAN ODNOS, evo kako izgleda otac Marka Gobeljića

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs