Vesni Zmijanac ZAKAZANA OPERACIJA SRCA! Evo svih detalja stanja pevačice

od strane | mar 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Nakon što se, kao što smo već preneli, zdravstveno stanje pevačice Vesne Zmijanac pogoršalo, prema saznanjima medija, njoj je operacija srca zakazana za kraj tekuće nedelje u jednoj prestoničkoj bolnici.

Vesna Zmijanac (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Vesna se u poslednje vreme nije osećala dobro. Imala je česte aritmije, a i pritisak joj je bio visok, išao je i do 250. Zato je zakazala pregled, na kom su doktori ustanovili da mora što pre da ugradi bajpas. Vesna je lavica, ne preza ona ni od čega, pa ni od operacije, koja je rutinska – ispričao je izvor.

– Ali teško joj je palo to što mora da zove gazde klubova i saopšti im da u naredna dva meseca neće nastupati. Ona je veliki profesionalac, pa ne želi da razočara publiku, koja željno iščekuje njene tezge. Iako nevoljno, ipak je to učinila. Nije želela da čeka rezultate, jer hoće što pre da se operiše.

Vesna Zmijanac (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ipak, porodici je rekla da će hirurški zahvat isključivo uraditi u državnoj bolnici, zato što smatra da su tamo najbolji stručnjaci. Stalno su u kontaktu, Relja (prim.aut. Popović, zet) ju je čak vodio na sve preglede. Ćerka (prim.aut. Nikolija Jovanović) ju je posavetovala da bi najbolje bilo da posle operacije ode u njen stan u Atini, da se tamo oporavi, ali Vesna ne želi da čuje za to – dodao je izvor.

– Rekla je da će nekoliko dana nakon intervencije biti u Beogradu, a da potom odlazi na Bukulju kako bi uživala u čistom vazduhu i prirodi. Relja je preuzeo brigu o njenoj ishrani, pa tako Vesna više neće moći da jede kao što je do sada – slaninu, sarme, domaći hleb… Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane.

Vesna Zmijanac (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

(Informer)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs