„Velika tuga, ne mogu da verujem!“ Žika Jakšić skrhan zbog pogibije pevača

od strane | feb 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditelj Žika Jakšić oglasio se povodom pogibije Mladena Vidovića, pevača sastava „Nemoguće vruće“.

Mladen Vidović i Žika Jakšić (Foto: Društvene mreže/Facebook/Vatrogasci Srpske/Ringier/Rajko Ristić) • Vatrogasci Srpske, Ringier, Rajko Ristić / Facebook

– Molim? Jao… Ne mogu da verujem. Mi smo bili dve različite grupe (prim.aut. Žika je svojevremeno bio član sastava „Ritam srca“), u to vreme jako popularne. Imali smo mnogo lepu saradnju i sećam se nekih zajedničkih putovanja i anegdota. Mi smo u to vreme imali hit „Marija“… Ljudi su nas voleli i rado slušali pesme… Bili smo u sjajnim odnosima, ali nas je život kasnije razdvojio. Ne znam sad ni šta bih rekao zatekli ste me, u šoku sam. Velika tuga, ne mogu da verujem – poručio je Žika za Kurir.

Vidović (60) je sinoć poginuo nakon saobraćajne nesreće kod Doboja.

Mladen Vidović (Foto: Društvene mreže/Facebook)

Vest je objavio Josip Dujmović, muzičar i vlasnik portala Glas.ba.

– Opet ružna i tužna vest: Sinoć je u udesu kod Doboja poginuo Mladen Vidović, originalni pevač grupa „Nemoguće vruće“ (autor, među ostalim, njihovog hita „Nema cure koja neće“) i Ritam srca. R.I.P. Mladene, muzička Zenica te nosi u srcu – napisao je Dujmović.

Emotivnom objavom oglasili su se i članovi sastava „Nemoguće vruće“, koji su se oprostili od njega.

– Zateklo nas, ali baš vest koja oduzima svaki smisao. Ti si samo hteo pevati kako je ludo i nemoguće vruće u proleće, u srcu dečaka i devojke… Većeras pevamo za tebe. Peva Rusija. Tvoji drugari iz Nemoguće vruće – napisali su oni.

Na društvenim mrežama odmah su se pojavile fotografije stravične saobraćajne nesreće na kojima se vidi kako je automobil koji je udario u šleper potpuno smrskan.

– Saobraćajna nezgoda. Magistralni put M-17. Jedno lice smrtno stradalo, jedno lice povrijeđeno – glasilo je saopštenje vatrogasaca.

Grupa je osnovana 1987. a predvodio ju je upravo Mladen. Neke od najpopularnijih pesama su: „Hajde noći padajte“, „Ta, ta djevojka“, „Daj da poljubim i pojedem“, „Ljubav malog Werthera“ i „Ameri“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs