Veličanstveno imanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića na kom stanuje mir

od strane | feb 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kako izgleda vikendica Bobe Mićalović i Vojina Ćetkovića u kojoj pronalaze spokoj daleko od gradske vreve?

Glumački i bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković često su pričali o svojoj ljubavi prema prirodi, a odavno je poznato da spadaju u javne ličnosti koje ne vole pompu i ne uživaju u preteranoj pažnju javnosti i svetlima reflektora van snimanja.

Par čuva svoju privatnost i uživa u mirnom porodičnom životu sa ćerkama Verom i Milom, a sa svojim mezimica su spokojnu luku pronašli u pravoj rajskoj oazi nadomak Beograda.

Sloboda Boba Mićalović i Vojin Ćetković već godinama su ponosni vlasnici vikendice u Čortanovcima, naselju u opštini Inđija i mestu gde se sreću Fruška gora i Dunav.

Par često i rado provodi vreme u ovom mirnom kutku, koje im je bilo utočište tokom nakritičnijeg perioda pandemije virusa korona i izolacije na koju smo svi bili prinuđeni kako bismo se zaštitili.

Iako obično ne dele fotografije koje otkrivaju njihov privatni život, Sloboda i Vojin više puta su pokazali kako izgleda njihova vikendica u Čortanovcima, a u pitanju je udobna kuća uređena po merilima jedne porodice.

Vila je okružena predivnom prirodom – savršeno uređenim travnjakom i drvećem, a iz dvorišta se pruža prelep pogled na Dunav.

To je sigurno posebno drago Vojinu, koji obožava ribolov, a blizina reke omogućava mu da uvek „skokne“ do obale.

Na nekim od fotografija koje je glumica objavila na Instagramu vidi se i prostran bazen, a mediji su pisali da je i on na njihovom čortanovačkom imanju.

Međutim, oni nikada nisu pričali o tome kako su uredili svoje imanje, a nisu objavljivali ni fotografije koje bi fanovima pokazali enterijer ove kuće.

GLOSSY 

Opširnije

Izvor: Zenskikutak.rs