„VEK TRAJE 12 GODINA, A DECENIJA 20!“ Maca Diskrecija objasnila kako je došlo do njenog najvećeg lapsusa!

od strane | avg 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja rijaliti zvezda Maca Diskrecija često postane viralna na društvenim mrežama zbog izjava škakljive prirode.

Maca Diskrecija (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Ipak, tu se nađe i poneki lapsus, poput onoga da je Ana Karenjina ruska teniserka, kao i da Titanik predstavlja snagu jer nikada nije potonuo, a odnedavno se Instagramom širi i snimak u kom Senada Nurkić, kako glasi građansko ime starlete, učestvuje u jednom kvizu znanja.

Maca Diskrecija (Foto: Screenshot TV Red)

Maca je, između ostalog, u ovom kvizu izjavila da decenija traje 20 godina umesto 10, kao i da vek ne traje 100 godina nego 12, što je navelo voditelja Milana Kalinića da se našali da je Diskrecija stara već dva veka.

Maca Diskrecija (Foto: Screenshot TV Red)

Kada je videla da je ovaj snimak ponovo postao aktuelan, starleta je rešila da razreši nedoumicu i večito pitanje da li se šali ili zaista ne poseduje zavidno znanje iz osnovne kulture, te je putem Instagrama poručila: „U životu je najbolje praviti se da si glup“.

Maca Diskrecija se, sa druge strane, našla na udaru podeljenih komentara zbog poslednje estetske korekcije, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „TUŽI HIRURGA!“ Maca Diskrecija pokazala nove usne: „ISKRIVIO TI SE BIOPOLIMER, ŽENO!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs