Vanja Aleksić JAVNO TRAŽI NOVAC! „STALNO SPOMINJEŠ MI BIVŠU!“

od strane | avg 31, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Nekadašnji zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od svadbe se razvodi od supruge Vanje.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Njegova sada već bivša supruga Vanja večeras je upalila lajv na TikToku, tražila od ljudi da još šalju gifove, kako bi zaradila pare, a onda rekla svima da poslušaju reči pesme Ivane Selakov „Eto zato“, pa će im onda sve biti jasno.

– Zato što me gušiš sa tim, zato što mi pretiš sa njom. Zato što si veštački fin, dobijam nervni slom. Nebitan si mi kao dim, neću više sa tobom. Eto zato, eto zato, eto zato – bili su stihovi u kojima se Aleksićeva pronašla, a onda je još jače zapevala:

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Stalno pominješ mi bivšu. Je l’ ti to mene porediš sa njom, sve te ljubomorne scene, sve je to stvarno nebulozno – glasila je dalje ova numera.

Podsećanja radi, bivši zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša se oglasio za „PulsOnline.rs“ i potvrdio da se razvodi od supruge Vanje.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Otišla je pre neki dan, hoće da se razvede. To dugo već traje. Od starta je nije zanimao brak. Ne znam šta da ti kažem. Ni razlog, ni ništa. Nije postojala prevara, ni sa moje, ni sa njene strane. Meni je najveći šok da sve odgonetnem – rekao je razoranao Nenad za „PulsOnline.rs“.

Inače, Nenad je prevario bivšu suprugu Ivanu Aleksić u „Zadruzi“ sa starletom Tarom Simov, pa su se odmah po izlasku iz rijalitija razveli.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Ljubav između Simove i Ša nije potrajala, pa se Simova ubrzo posvetila novom partneru i detetu koje su nedavno dobili, dok je Ša sreću pronašao pored Vanje. Ipak, izgleda da i njihova ljubav nije potrajala.

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša su, sa druge strane, bili tema svojih komšija, a šta su oni ispričali o njima pogledajte u odvojenom tekstu: „STIGLA GA KARMA ZBOG IVANE!“ Evo kako su se POSLEDNJI PUT U JAVNOSTI PONAŠALI Vanja i Nenad Aleksić Ša!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs