„Uzeo bih ga, sredina u kojoj Željko odrasta je toksična“: Bebica otkrio detalje razgovora sa Ivanom Marinkovićem

od strane | avg 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Bivši rijaliti par Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić otkad su raskinuli u javnost iznose prozivke i prljav veš jedan o drugom.

Nenad Macanović Bebica, Ivan Marinković, Miljana i Marija Kulić (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Snežana Krstić/Pink.rs) • Zoran Ilić, Snežana Krstić, pink.rs / Ringier

Naime, Bebica je rešio da više ne ćuti, te otkrije sve što zna o porodici Kulić. Na početku razgovora istakao je da se nije video sa Ivanom Marinkovićem.

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

Nisam, ali smo se čuli. Javio sam mu se kada sam otišao iz Niša. Rekao mi je: „Šta je, zapalio si?“ On je skroz normalan čovek, imam lepo mišljenje o njemu. Žele da budu u svađi s njim jer im ne odgovara da on bude u Željkovoj blizini – istakao je on za „Telegraf“, pa otkrio da se Miljana i Marija plaše da će im Ivan oduzeti dete. – Verovatno. Da sam na Ivanovom mestu, uzeo bih Miljani dete! Nikad joj ne bih ostavio sina. Ivan bi trebalo da traži starateljstvo, jer mu on posvećuje više pažnje. Miljana nema živaca za dete, pet minuta se poigra s njim i beži. Nekad se pitam da li ga uopšte voli… Ivan je bio sa njim tri-četiri dana, ja sam ga vozio i ostavio. Željko je bio presrećan, mnogo mu znači odnos sa tatom. Čuo sam da je Miljana ispričala kako je Željko rekao da mu padne mrak na oči kad čuje za Ivana. To nije istina, on ne zna to da kaže – priča Bebica i dodaje:

– Fali mi, išli smo stalno u igraonicu. Voleo sam da provodim vreme s njim.

Bebica je otkrio i šta bi uradio da je on dobio dete sa Miljanom.

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica (Foto: Ringier/Milan Ilić/Zoran Ilić)

– Uzeo bih ga! Sredina u kojoj Željko odrasta je toksična. Kulići su normalni samo kada spavaju.

– Prve nesuglasice krenule su zbog njenog kockanja. Čim se probudi, jedino je zanima u koji će kazino da ode. Dok se ona kocka, ja se nerviram i pijem kafu… Izgubila je mnogo novca na kocki, svaki put bi potrošila oko 400-500 evra, a nekad i više. Verovao sam da će se promeniti. Međutim, kad smo došli u Beograd zbog emisije „Narod pita“, uhvatio sam je kako šalje poruke čelnicima Pinka i traži da s njom gostuje Lazar Čolić Zola. Nastala je svađa, polomila mi je telefon, čupala me je, grebala… Ubeđivala me je da želi narodu da pokaže kako ga je prebolela! Tokom noći dobio sam fotografije kako pričaju… Ujutru je tražila da dođem po nju. Odvezao sam je u Niš i rekao da je kraj – rekao je on za „Blic“, pa dodao kako oni zapravo žive u Nišu:

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Marija, Miljana i Siniša žive rijaliti. Marija čuva Miljanine pare i onda se uglavnom oko toga svađaju. Kad ja neću da joj dam novac, traži od majke, a ako ni ona neće, nastaje haos. Iskreno, ponekad mi bude i žao Miljane. Marija je kriva za sve! Glupo je što joj ne daje njen novac. Zato se ona kocka i pokušava da od 1.000 napravi 2.000 dinara…

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs