„UVEK SE VEZIVAO ZA NEKOG, nikad nije bio LIČNOST ZA SEBE!“ Ljuba Pantović se prisetila Zvezdana Slavnića iz mlađih dana

od strane | feb 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kako su se u prošlosti kretali u istim krugovima, fitnes instruktorka Ljuba Pantović se prisetila kakav je zadrugar Zvezdan Slavnić bio u mlađim danima.

Zvezdan Slavnić i Ljuba Pantović (Foto: Screenshot TV Pink/TV Red) • Tv Pink, RED TV / screenshot

– Ja se krećem u višim slojevima, a i tada devedesetih sam se kretala u društvu pravih mangupa. Ovo je jako nizak sloj. Sećam se Zvezdana samo kao sina Moke Slavnića (prim.aut. Zorana, nekadašnjeg košarkaša). Zvezdan je bio poznat kao sin Moke Slavnića – počela je prisećanje Ljuba.

– Svi smo ga znali po Kseniji Pajčin (prim.aut. pokojnoj pevačici). Uvek se vezivao za nekog drugog, nikad nije bio ličnost za sebe. To je želja deteta da prizove pažnju svog oca. Na tom putu je teško naći zlatnu sredinu, da ostaneš šampion i ispuniš očekivanja.

Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić (Foto: Ringier/Uroš Arsić)

– Mislim da sam ja mnogo bolje odradila taj posao od Moke Salvnića, očigledno je da on nije dobro odradio svoj posao kad je roditeljstvo u pitanju. Vidi se iz aviona da je Ana (prim.aut. Ćurčić, zadrugarka) mnogo pametnija i namazanija od njega – dodala je Pantovićeva.

Ljuba Pantović (Foto: Screenshot TV Red)

Nekadašnja zadrugarka u poslednjem intervjuu nije štedela ni Anđelu Đuričić, a mnoštvo komentara je izazvala na jedan detalj iz pete sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ koji su mnogi zaboravili, a koji, prema njenom mišljenju, mnogo govori o njoj.

(Pink.rs)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs