„UMRI, NIJE MI TE ŽAO“ Prva ŽESTOKA rasprava Ane Ćurčić i Anđele Đuričić

od strane | feb 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Glavna tema tokom „Pretresa nedelje“ je bio odnos Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đuričić. Zadrugari su komentarisali situaciju da su i Ana i Anđela pritrčale Zvezdanu u pomoć kada je imao temperaturu i polemisali su kojoj je bilo mesto pored njega u tom trenutku. Ana je dala svoje mišljenje, a onda je došlo do haosa između nje i Anđele.

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić • youtube

– Ja Zvezdana ne bih prevarila nikada ovde, a kamoli da ga povredim, uvredim. On mene nikada nije voleo i to je sada dokazao – rekla je Ana.

– Ja sam tražio pomoć osobe koja zna sve. Ana zna sve o meni, i prirodno je sve to da uradi, i da nije došla da uradi, ne bih se naljutio – govorio je Zvezdan.

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić

– Ja mislim da on uopšte nije zaljubljen u mene, zvaozao si se sa mnom, ali nema tu emocija. On je sa mnom samo zato što zna šta sam ja sve uradila zbog njega, ja to osećam – rekla je Anđela kroz suze.

– Ja ima ženski osećaj i tu intuiciju. Mislim da mu je sada do avantura i prolaznih veza. Ja msilim da on ne voli Anu kao ženu, ja verujem da to nije tako. On mene ljubi, a meni je u glavi kako se on ljubi sa drugim devojkama – rekla je Anđela.

– Čovek je loše, danas je pao u nesvest, ona ustaje i za crnim stolom plače kao kiša i govori ovo. Čemu ova teatralnost, čemu ove suze, to nije realno. Umesto da je otišla i sa njim popričala nasamo, ona ovo radi javno – rekla je Ana.

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić

– On mene grli i ljubi stalno, ali ja tako ne osećam. Stalno mi je u glavi da bi bio sa drugim devojkama i to je to. Ne želim da mu dam slobodu u vezi da ljubi bilo koju i da je grli, ne mogu to da podnesem – rekla je Anđela.

Ti sada plačeš, ja sam plakala zbog tebe tri meseca. Plači, nije mi te žao ni sekund. Ti ćeš preda mnom da sediš i da plačeš. Umri, ja sam umirala zbog tebe bre. Spusti pogled, ne gledaj me tako. Nemaš ni srca ni duše, ne umeš da voliš. Ti si zlo, samo na sebe misliš. Sram te bilo, a i ti Zvezdne ovakvu ženu zaslužuješ, a ne mene. Još skidaš naočare i gledaš me pokvareno – vikala je Ana kroz suze.

– Sve šta ja radim ne vredi, vas boli istina – govorila je Anđela.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs