„ULOŽIO JE IZGUBIO VELIKE PARE!“ Pevačica raskrinkala Harisa Berkovića! „Rada Manojlović ŽIVI DVOSTRUKI ŽIVOT!“

od strane | feb 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vesna Rivas, kao tumač rodnog koda i sudbinskih karti, uvek ima štošta da kaže o javnim ličnostima, a u poslednjem izlaganju su joj inspirativni bili pevači Rada Manojlović i Haris Berković.

Rada Manojlović i Haris Berković (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

– Od ljubavi Rade Manojlović i Harisa Berkovića neće biti ništa. Oni su pokušavali zajedno da rade neki posao, ali je tu nastao veliki blok. On je uložio i izgubio velike pare i zato se desio razdor. To im je velika opomena. Oni su par, ali samo za slikanje. Njoj sreća predstoji pored nekog mlađeg muškarca kog susreće kroz posao – istakla je Vesna.

– Što se tiče Harisa, on ima drugu ljubav. Ta osoba je zauzeta ili ozbiljnija. Rade i Harisa zajedno u ljubavi nema ni na mapi. Ona je tužna i depresivna jer njoj ta ljubav treba. Specifične su im sudbine. Nju interesuju posao i ljubav, a on je pod porodičnim prokletsvom preko majke.

Vesna Rivas Screenshot/RED TV

– Kako ona kaže tako je. Posle nje, tu je sestra ili tetka, neka bitna žena. On i Rada mogu da žive kao cimeri, da se pokrivaju, čudan su spoj. Rada vodi dupli, paralelni ljubavni život, ali i on. To im je savršeno – dodala je Rivasova koja je, sa druge strane, nedavno zapanjila mnoge tvrdnjom da je zadrugar Zvezdan Slavnić zapravo naklonjen istom polu.

Vesna Rivas Screenshot/RED TV

(Svet)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs