„ULAZIM MAKAR I TRUDNA!“ Matora progovorila o rijalitiju Zadruga 7 Elita!

od strane | avg 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je nedavno stala na „ludi kamen“ sa partnerkom Anitom Stanojlović, nekadašnja zadrugarka Jovana Tomić Matora je obelodanila da bi volela što pre da se ostvari i kao majka.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Kako se šuška u medijima, Jovana i Anita su navodno u potrazi za donorom sperme kako bi ovu zamisao sprovele u delo, a, kako prenosi Informer, Tomićeva je navodno već potpisala ugovor za ulazak u rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“, dok je u ugovoru tražila da ako zaista ostane u drugom stanju dobije odvojeni apartman, kao i svojevremeno Miljana Kulić kada je bila trudna.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

– Već mi nedostaje rijaliti. To je moja druga kuća. Navikla sam na život tamo. Volela bih opet da uđem, makar bila trudna – izjavila je Matora, kako prenosi Informer, a nema sumnje da bi gledaoci bili i više nego zainteresovani da gledaju trudnu zadrugarku pred kamerama.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

Jovana Tomić Matora je, sa druge strane, u toku jučerašnjeg dana snimila u začuđujućem izdanju pevačicu Sandru Rešić, a sporne fotografije pogledajte u odvojenom tekstu: PEVAČICA U ŠORTSU I MAJICI NA BINI! Matora se oduzela od alkohola, pa snimila nekadašnju zadrugarku u ZAČUĐUJUĆEM IZDANJU!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs