„ULAZIĆU U ELITU DA VODIM PROGRAM!“ Dalila Dragojević potvrdila da postaje VODITELJKA!

od strane | sep 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandra Veljković

|

Nakon što se danima unazad nagađalo o tome, Dalila Dragojević je potvrdila naša saznanja da će postati voditeljka na jednoj televiziji i dobiti svoju emisiju.

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

– Dugo se nagađalo, pričalo i polemisalo o tome da li ulazim u rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“ ili postajem voditeljka, ali ja ništa nisam govorila o tome jer su se desile razne situacije koje su mi nametnule nešto o čemu ne može da sam priča. Svi znate gde sam bila zaposlena – počela je izlaganje Dalila na TikToku.

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TV Hype)

– Izdešavala su se neke stvari zbog kojih sam poželela da odem sa te televizije, ali i dalje imam obaveze prema njima koje ću da izmirim. Ja od toga ne bežim, kao što nikad dosad nisam pobegla od bilo čega i sve je uvek bilo završeno na kulturan način. Sada sam dobila poruku da zvanično mogu da vam saopštim vesti – dodala je Dragojevićka.

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TV Hype)

– Ovog meseca zvanično postajem voditeljka svoje emisije na televiziji Red, ali ću ujedno biti i neko ko će povremeno odlaziti u „Elitu“ i tamo voditi program – dodala je nekadašnja učesnica „Zadruge“, da bi zatim podelila i zajedničku fotografiju sa Milicom Mitrović.

Dalila Dragojević i Milica Mitrović (Foto: Instagram/dalila_dragojevic_official)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs