Uhapšen zet Karađorđa Subotića! Sreća Aleksandrine sestre je kratko trajala! „Ona je relativno dobar čovek…“

od strane | apr 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Dok su Ljuba Pantović, Aleksandra i Karađorđe Subotić bili deo rijaliti šou-programa „Parovi“ i „Zadruga“, Gorana je uvek odbijala da komunicira sa medijima i stekne zaradu na ovaj način.

Karađorđe i Aleksandra Subotić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Poslednje vesti o Ljubinoj i Karađorđevoj ćerki su bile te da se udala, ali sada je njen otac otkrio da nije baš sve tako sjajno.

– Ćerku Goranu podržavam. Srećna je majka. Zbog nje imam unuku Nikolinu, koja je prelepo i predobro dete. Gorana je relativno dobar čovek. Ne relativno nego je dobar čovek, to je ipak moja ćerka. Bori se. Veliki je borac. Ona ima izabranika, muža, koji je još uvek u zatvoru – otkrio je Subotić za „TV Hype“.

– Uskoro će izaći iz zatvora. Eto, to je neko ponavljanje moje životne priče. Puno sreće i uspeha im želim. Potrudiću se da moja Gorana bude situirana i stambeno obezbeđena u slučaju željenih i neželjenih situacija. Bitno je da ima krov nad glavom. Podršku mene kao roditelja ima isto kao i Aleksandra, unuka Magdalena i unuk Jovan – dodao je nekadašnji zadrugar.

– Eto, to što se stambenog pitanja tiče, to je najmanje što mi kao roditelji možemo da učinimo svojoj deci i budućim naraštajima – zaključio je Karađorđe.

Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsetimo, razvod braka pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića nakon više od dve decenije ljubavi prokomentarisali su mnogi, a sada je došao red i na nekadašnjeg zadrugara Karađorđa Subotića.

– I bogati plaču, zar ne? Isto je to i kod bogatih i kod običnog naroda. Dese se takve stvari, pa se ljudi razočaraju posle određenog vremena. Dragana Mirković je imala sve, pa i više od toga. Oni su preozbiljno bogata i situirana porodica, ali su jednostavno prestali da se vole – istakao je Karađorđe za „TV Hype“.

Karađorđe Subotić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Oni su doneli pravu odluku da se raziđu kada već deca ne moraju to da trpe. Ako je to rešivo na način na koji su to oni rešili, onda je to to, a sve ostalo je katastrofa – zaključio je Subotić.

Kako, sa druge strane, izgleda njegova ćerka Gorana Subotić pogledajte u odvojenom tekstu: Aleksandru Subotić svi znate, a EVO KAKO IZGLEDA druga ćerka Karađorđa i Ljube koja se nedavno PORODILA! (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs