„U stanju da UBIJE!“ JEZIVA DIJAGNOZA Miljane Kulić, poseduje opasne ŠIFRE: „Može samo da joj KLIKNE“

od strane | mar 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Kontroverzna Miljana Kulić, obeležila je rijaliti svojim skandalima. Neretko je inicijator incidenata i fizičkih obračuna.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Miljana ne prestaje da pravi skandale ni ove sezone, a nedavno je zabrinula javnost kada je kamenjem gađala Lazara Čolića Zolu. Ovo nije prvi put da Miljana pokazuje agresiju, a jednom je ozbiljno povredila Čolića kada ga je na spavanju napala i udarala štiklom po glavi.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsetimo, svojevremeno je izvor za „Rijaliti plus“ otkrio da se Kulićeva ponaša agresivno zbog umreženih psihičkih bolesti.

– Miljana je godinama pacijent Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Gornja Toponica“. Njene dijagnoze su teške i opasne. Neke od njenih dijagnoza su akutna šizofrenija 2.5 i granični poremećaj ličnosti. Agresija kod šizofrenih pacijenata je jako opasna zato što su oni nepredvidivi i u svakom trenutku mogu da povrede sebe ili nekoga iz svog okruženja. Teško ih je obuzdati i prilikom svojih epizoda oni dobiju nekontrolisanu snagu, zbog čega ih je skoro nemoguće savladati – objasnio je tada izvor za „Rijaliti plus“, i dodao:

Upravo zbog toga Miljana često lomi, divlja, povređuje sebe, šiša se na ćelavo i maltretira ljude veoma često bez ikakvog razloga. Tokom njenog boravka u „Zadruzi“ povredila je dosta svojih cimera, a najgore su prošli David Dragojević i Lazar Jeremić, koje je gađala keramičkom šoljom, nakon čega su obojica išli na ušivanje. Ona je na nacionalnoj televiziji nasrnula i na svoju majku, fizički je napala Jovanu Tomić Matoru, a poslednji u nizu njenih sukoba bio je sa Tarom Simov, kojoj je kosu iščupala iz temena, zbog je ova završila u bolnici sa krvavom glavom i spazmom kičme – podsetio je izvor na ove jezive scene.

Miljana Kulić i Nenad Macanović

Ona je bukvalno tempirana bomba, u bilo kom trenutku može nešto da joj klikne i tada je u stanju da ubije čoveka. Pritom, postoji velika mogućnost da za to ne odgovara pred sudom jer je duševni bolesnik. Upravo zbog toga je opasno da ona bude zatvorena s drugim ljudima u istom prostoru jer se ne zna kad može da ih napadne – zaključio je izvor za kraj.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs