U JEKU ZABRANA KONCERATA Milica Pavlović nastupila u Hrvatskoj, pa POSLALA JAVNU PORUKU!

od strane | feb 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Danima unazad polemiše se o odlukama Filipa Zoričića, gradonačelnika Pule, i Ivana Radića, gradonačelnika Osijeka, da otkažu nastupe izvođača narodne muzike u ovim gradovima.

Milica Pavlović i Filip Zoričić (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Screenshot) • Snežana Krstić, Screenshot / Ringier

Svega nekoliko sati nakon izricanja ove zabrane, pevačica Milica Pavlović je imala uspešan koncert u Osijeku, te se oglasila tim povodom.

– Zahvalna sam publici u Osijeku na neverovatnoj količini ljubavi, dobre energije i pozitive koju su usmerili ka meni. Muzika je ono što nas spaja i kada u pesmama nema mržnje, kada svako od nas drugog čoveka poštuje isključivo kao dobrog čoveka, kada muzika ne vređa druge narode i vere, kada ne poziva na nasilje, kada je tu samo da u nama probudi lepe i pozitivne emocije i raspoloženje – poručila je Milica putem društvenih mreža.

Milica Pavlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Besmisleno je zabranjivati je. Podrška i ljubav za sve ljude koji ne mrze, koji pevaju i raduju se. Posebno za moju dragu Anu Bekutu, koja je na prvom mestu divan čovek, zatim vrhunska pevačica. Neko ko ima veliko srce za sve ljujde ovog sveta i čije pesme zaslužuju da se pevaju svuda gde ih ljudi vole – dodala je Pavlovićeva.

Milica Pavlović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs