U JEKU SLAVE SE POVUKLA SA ESTRADE! Evo gde je, kako izgleda i čime se bavi čuvena Zana Nimani

od strane | mar 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zana Nimani je bila jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, a proslavila se u bendu koji nosi njeno ime. „Dodirni mi kolena“ je hit Marine Tucaković koji i danas svi znamo napamet, a koji je Zani doneo večnu slavu. Kako danas izgleda Zana i čime se bavi?

Zana Nimani • Print Screen / youtube

Pamtimo je kao najveću zvezdu osamdesetih, koja je imala prepoznatljiv imidž i voljeni glas. Bend Zana nastao je 1980. godine i pet godina je nizao hit za hitom.

Zana Nimani bila je lice koje je Jugoslavija obožavala. Međutim, bend nije potrajao – nakon pet godine pevačica se opredelila za solo nastupe.

U jednom od intervjua koje je dala osamdesetih izgovorila je neke nezaboravne rečenice.

„Imam 22 godine. Pušim, šta da radim. Ne pijem, ne drogiram se, to mi je jedini porok. Volim Slađanu Milošević. Mislim da je ona prva rok pevačica u Jugoslaviji, ostale ne priznajem. Nije mi buduća rođaka, nemoj da mi brata stavljate u nezgodnu situaciju“, rekla je.

Iz samostalne karijere pevačice najviše se izdvaja duet „Jabuke i vino“ sa Željkom Bebekom.

Zana je posle toga izdala album „Noćas pjevam samo tebi“, koji je označio kraj njene blistave karijere. Kako se situacija u regionu pogoršavala, odlučila je da zauvek ostavi muziku.

Tokom 1993. godine napustila je Srbiju sa suprugom i otišla u Toronto. Tamo je ostvarila potpuno drugačiju karijeru, u firmi koja se bavi menadžmentom. Mediji pišu da njen suprug Đorđe radi u železnici.

Firma u kojoj Zana radi nedavno joj se i zahvalila na Fejsbuku, a tom prilikom smo mogli i da vidimo kako Zana izgleda danas.

Iako je Žika iz Zane u više navrata najavljivao koncerte sa svim bivšim pevačicama, Zana Nimani se nikad nije pojavila na njima. Bivša zvezda se više ne bavi pevanjem, međutim mediji pišu da je njena ćerka Tea nastupala u nekoliko mjuzikla.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs