„U ISLAMU SAM 4 GODINE, OVO MI JE ČETVRTI RAMAZAN“ Dejan Dragojević obukao GELABIJU i konačno sve javno priznao: „Ovo mora da se doživi! (FOTO)

od strane | mar 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dejan Dragojević je tokom braka sa Dalilom Mujić promenio veru i prešao u islam, a sada je prvi put javno progovorio o svemu.

Dejan Dragojević YouTube/Dejan Dragojevic • youtube

Dragojević je otputovao u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, obukao gelabiju, belu odeću do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje, pa je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o muslimanskoj veri.

Dejan Dragojević YouTube/Dejan Dragojevic

– Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u „Poslanikovu džamiju“. Uglavnom ovde se dobija voda, sedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan – otkrio je Dragojević.

Dejan Dragojević YouTube/Dejan Dragojevic

– Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lep i čudan miris. Posebno čudno se ja osećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Ovde se čovek oseća mirno i sigurno, kao da ti je sav tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi – pričao je Dragojević.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs