„Tri puta sam ležao u grobu!“ Haos u emisiji Snežane Dakić

od strane | maj 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljku Snežanu Dakić je jedan od gostiju njene emisije iznenadio pričom o ležanju u otkopanom grobu kao vidu terapije.

Snežana Dakić (Foto: Ringier/Predrag Dimitrijević) • Predrag Dimitrijević / Ringier

– Kada uđu u grob prvo što shvate je da ne mogu sami da izađu. Neko mora da im pomogne. Duboka je ruba. Tu već kreće panika da udara. Ja budem iznad groba jer mi oni veruju. I ja sam sam tri puta ležao u grobu. Neki kažu da sam morbidan, ali to je konekcija sa onim što nas sve čeka – ispričao je gost u emisiji „Sada i ovde“.

– Grob je uzak. Ne možeš da se raširiš. Ako se okreneš onda poljubiš zemlju, a zemlja je teška, mokra i pada. Zadnji sa kojim sam to radio, njemu sam rekao da zatvori oči i da pomisli na tri-četiri stvari koje ga opterećuju, zbog kojih ne može da zaspi, da jede a da ne povrati, zbog kojih pije antidepresive – dodao je gost.

– Onda sam ga pitao: „Kada budeš u grobu, da li će ti te tri-četiri stvari biti bitne?“ – poentirao je gost, a Snežana ga je pomno slušala.

Podsetimo, poznata voditeljka Snežana Dakić pojavila se nedavno na jednoj reviji u Beogradu, a nekoliko mesta do nje bio je Vladimir Mikić, Snežanin bivši suprug sa kojim je bila u braku devet godina, ali i njegova nova partnerka.

Snežana Dakić (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Vladimir, koji iza sebe već ima tri braka, sve vreme je ćaskao sa izabranicom, dok je Snežana pričala sa ljudima tik do nje, a onda je u jednom momentu Vladimir prišao bivšoj ženi.

Dakićeva je nakon ove situacije pred našim kamerama progovorila o razvodu sa Mikićem:

Snežana Dakić i Vladimir Mikić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Mi smo 10 godina razvedeni, bolje dobar razvod, nego loš brak, mi smo u korektnim odnosima – izjavila je Dakićeva.

Kako je, sa druge strane, izgledao momenat kada je Snežana Dakić na gorepomenutoj reviji ugledala Vladimira Mikića sa novom devojkom pogledajte u odvojenom tekstu: Snežana Dakić došla na reviju, a tri mesta od nje bivši muž sa novom devojkom! (Foto+Video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs