„To je kao da ja budem GRADONAČELNIK BEOGRADA i zabranim HOMOSEKSUALCIMA DA UĐU U GRAD!“ Desingerica odbrusio Drašku Stanivukoviću!

od strane | avg 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Reper Dragomir Despić, koji se predstavlja javnosti pod pseudonimom Desingerica, oglasio se povodom zabrane njegovih nastupa koji je uveo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Draško Stanivuković i Dragomir Despić Desingerica (Foto: Ringier/Siniša Pašalić/Snežana Krstić) • Siniša Pašalić, Snežana Krstić / Ringier

Dragomir je kritikovao domaće pevače nazivajući ih lažnim moralistima, a potom naglasio da za odluku Stanivukovića ne postoji nijedan dokument.

– Gledao sam svaki intervju u kojima su pevačice poslednjih dana govorile o meni. Sve sami lažni moralisti. Znam mnogo toga lošeg o Stanivukoviću. Za razliku od njega, ja ne zloupotrebljavam svoj položaj. On građanima Banjaluke brani da budu srećni. Hajde sada realno da pričamo. Zamisli ja, kao gradonačelnik Beograda, zabranjujem ljudima drugačijeg seksualnog opredeljenja da uđu u grad. To ne bi bilo normalno. Nije normalno braniti ljudima da budu srećni. Oni koji mene slušaju su prvenstveno srećni. Za Draškovu odluku ne postoji nijedan papir. On trguje uticajem. Kao čelnik Banjaluke, on bi morao da stane iza mišljenja svih građana – istakao je Despić na „Informer“.

Dragomir Despić Desingerica (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Desingerica je rekao i kakvo mišljenje ima o tome da loše utiče na omladinu.

– Ne znam zašto ja loše utičem na decu. Zato što „pravim“ pare? Zato što imam ženu i dete? Zato što vozim dobar auto, živim kao Bog? Ja bih voleo da moje dete bude uspešno kao ja. Najbitnije je imati zdravu porodicu, a ja to imam. Tuđa deca nisu moj problem. Ja stvaram muziku za odrasle. Ti kao roditelj vaspitavaj svoje dete kako želiš. To nije moja uloga – smatra Despić.

Dragomir Despić Desingerica (Foto: Screenshot TV Pink)

Kojim snimkom je, sa druge strane, Dragomir Despić Desingerica nedavno zapanjio javnost pogledajte u odvojenom tekstu: Bahati Desingerica divlja besnom mašinom kroz centar Beograda: Snimkom uznemirio javnost

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs