„To dete je bolesno, i to jako…“ Otkrila nepoznate stvari o porodici Kulić: „Marija kocka i pije po igraonicama!“

od strane | apr 30, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je nekadašnja zadrugarka Marija Kulić odgovorila pevačici Vesni Rivas na prozivke i, između ostalog, nazvala je „kravuljinom“, folkerka joj je uzvratila još jačom merom.

Miljana i Marija Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ne mogu da koristim ja taj njen sleng. Poznata je meni Marija odavno jer ja imam familiju sa mamine strane u tim krajevima. Čula sam svašta o toj porodici. Bolje joj je da se pokrije ušima. Već pet-šest godina znam da je visila po kockarnicama dežurnim, igraonicama, klubovima, na aparatima – otkrila je Vesna za „TV Hype“.

– Miljana je od nje videla sve to jer Marija voli da se kocka i da pije. Kada god čujete da mi uputi neki takav epitet znajte da govorim istinu, i to ublaženu. Oni Miljanu pritiskaju jer im je zlatna koka. Odgovara im da je u rijalitiju jer ako napolju napravi neki incident zbog svih svojih dijagnoza bi završila u „Toponici“ – dodala je Rivasova.

Vesna Rivas (Foto: Ringier)

– Njima to ne odgovara jer im u rijalitiju teku pare. To je strašno. Stidi se, Marija. Stidi se šta radite tom detetu, a to dete je bolesno, i to jako i teško. Pričala sam sa ljudima i iz sveta psihijatrije i iz sveta rijalitija. Miljana je jako loše. Nemojte da je raubujete do poslednjeg momenta, a onda samo da je prosledite u dom – istakla je pevačica.

– Imaj malo savesti jer znaš šta krijete pod okriljem toga da ona treba da se socijalizuje. Znate kako je sa psihijatrijskim bolestima, to ide sve teže i teže. Nema leka. Ne može da se izleči ili zaustavi. Ide sve gore i gore. Uzmite je odatle i nek bude koliko-toliko sa svojim detetom – zaključila je Vesna.

Podsetimo, pevačica Vesna Rivas prilikom davanja poslednjeg intervjua nije štedela voditeljku Jovanu Jeremić.

– Nedavno je u emisiju dovela pet astrologa i rekla je da ja nemam pravo da govorim o njenoj sudbini. Rekla je da se ja bavim veštičarenjem. A šta onda ona radi 24 sata dnevno?! Sama je rekla da proučava astrologiju. Šta sve ona ne radi, a koristi to perfidno da okrene crkvu protiv mene – izjadala se Vesna za „TV Hype“.

Vesna Rivas (Foto: Screenshot TV Hype)

– Ona zna da crkva naziva veštičarenjem sve što se odnosi na tumačenje sudbine. Ali ona sama dovede pet veštica u studio i poziva se na aspekte i astrologiju, a na sve to kaže: „Ona veštičari“ – iznela je svoje viđenje stvari Rivasova.

Šta je, sa druge strane, Vesna Rivas ispričala o kreatorki Melini Džinović i pevaču Harisu Džinoviću pogledajte u odvojenom tekstu: „Staračke pege i starački miris!“ Koleginica oplela po Harisu Džinoviću: „Melini treba akcija i ludilo!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs