Tara Simov otvoreno o TRETMANU SVEKRVE Marije, ovako funkcionišu van Beograda: „TO JE PROBLEM!“

od strane | avg 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov i njen izabranik Danilo Raičević, nedavno su dobili naslednika Nikolaja, kog su krstili u subotu 12. avgusta, u Sabornoj crkvi u Nišu.

Tara Simov • Ringier

Porodice novopečenih roditelja okupili su se ovim povodom, a posebnu pažnju dobila je Tarina svekrva, Marija Ilić Švabić, o kojoj mediji često pišu otkad je Tara predstavila javnosti.

Tara Simov izlazi iz porodilišta

I ovog puta, Marija je bila na visini zadatka, pa je još jednom oduševila sve elegantnim izgledom u uskoj haljini, jarke boje, koja joj stoji kao da je po njoj sašivena.

Na pitanje o tome kako reaguje na komentare da Danilova majka izgleda brutalno dobro, Tara je rekla:

– Slažemo se. Svekrva mi je Bog i batina što se tiče izgleda – odgovorila je bivša zadrugarka, a zatim otkrila koliku podršku ima od strane porodice svog izabranika, s obzirom da svi žive u Nišu.

U Nišu je super, volim što je malo manje glasno nego u Beogradu, ali opet mi nedostaje ta gungula. Obično kada sam ja u gunguli ja sam mirna, a kada je oko mene mirno ja ne znam šta ću, to je problem. Imam i suviše slobodnog vremena, na pretek. Danilova porodica je mnogo ažurna što se tiče bebe. Stalno nam sede u kući, hoće da vide bebu, da budu tu, da pomognu… Ipak, uglavnom i slobodno vreme provodim sa bebom – istakla je Tara Simov za Espreso.

Tara Simov i Danilo Raičević

Svekrva takođe ističe da je presrećna što je dobila unuka i da se u brojnim obavezama trudi da svaki dan obiđe malenog Nikolaja.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs