Svi znamo njene HITOVE, danas je VATRENA PLAVUŠA, muž joj je bivši FUDBALER, nedavno se povuka

od strane | avg 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Mnoge domaće zvezde neretko vole da otvore porodične albume i sa pratiocima na društvenim mrežama podele fotografije iz svoje prošlosti.

Sanja Đorđević • Instagram

To je sada učinila i pevačica Sanja Đorđević, koja je i rastužila mnoge kada je objasnila da joj je ovo jedina fotografija iz detinjstva.

Sanja Đorđević

– Ovo mi je jedina slika koju sam, srećom, dobila od familije. Samo ovu imam i srećna sam jer su mi sve slike, nažalost, izgorele u gradu u kom sam odrasla – objasnila je Sanja.

Inače, pevačica je jednom priznala da joj je žao zašto nije dobila još jedno dete i otkriva kako je niz nesrećnih okolnosti uticalo na to.

Sanja Đorđević

– Razlog je rat u Sarajevu, odakle sam otišla u Švajcarsku. Nisam mogla da se odlučim za drugo dete u momentu kada sam sve izgubila. Morala sam sve iznova da gradim i stvaram. Nije mi se dogodila druga trudnoća jer sam se plašila da neću imati krov nad glavom i bila sam posvećena stvaranju svega. Možda sam bila egoistična u toj svojoj odluci, ali nisam imala snage za brigu o detetu jer sam brinula o celoj porodici tokom rata – kazala je tada Sanja.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs