Svi su uvezani! PEVAČICA progovorila o Aci Buliću, pa spomenula i BIVŠEG MUŽA i voditeljku!

od strane | feb 28, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nakon što se voditeljka Ivana Šopić suočila sa zadrugarom Bojanom Simićem koji je izneo detalje njihove navodne romanse, oglasila se pevačica Ivana Šašić, njegova bivša supruga.

Dragan Bulić Aca (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– To je on! Rekla sam kada je ušao u „Zadrugu“ da ga puste da pokaže ko je on zaista. Ima lažnu sliku o sebi, zna da se predstavi lažno, pa bi možda neko rekao: „Kako si ostavila onog divnog Bokija?“. Nisam njegova žrtva, ne smatram se žrtvom jer je bio moj izbor, moja greška – počela je izlaganje Ivana.

– Kada sam shvatila da sam se dobro zeznula, ja sam tražila izlaz i izašla sam iz svega toga, ali mi je strašno bilo slušati laži o meni, mojoj deci, laži koje je kreirao o samom sebi, a ovo sinoć… Ono je bilo strašno. Žao mi je Ivane. Mi nismo drugarice, ne znamo se, ali napravio je problem devojci ni krivoj ni dužnoj.

Ivana Šašić (Foto: Screenshot TV Red)

– On je mogao u tom trenutku da se zakune u očev grob da on to nije rekao. U mnogo situacija nisam mogla da verujem šta sluša, šta izgovara. Kada je pričao Ani o njegovoj navodnoj vezi sa Ivanom Šopić, tada je pričao da je Aca Bulić njegov dobar drug. To je velika laž. Aca Bulić je moj drug, a on Acu nikada u životu nije video – dodala je Šašićeva.

– To je rekao da bi se ušlihtao Ani, izmislio da je dobar prijatelj sa Acom, što apsolutno nije tačno. Mnogo toga sam demantovala dokazima crno na belo, da bi narod shvatio da ima psihološki problem, bolest. On ima faze kada sedi u nekom društvu i sluša nečije priče, pa kad sedi u drugom društvu, prethodnu priču okreće, priča u prvom licu i priča kao anegdotu iz njegovog života, što je bolest.

Ivana Šašić (Foto: Screenshot TV Red)

– Izbacivala sam ga iz kuće, ali on nije hteo da ide. Kažem mu: „Izađi, idi da te ne vidim“, a on neće, nema gde da ide. Nisam savršena žena, niko nije, svi imamo svoje živote, ali… Kada si svestan da si u životu pojeo, da ne kažem šta, onda jedeš damski i gledaš kako ćeš da se izvučeš. Meni je ta prevara njegova došla kao kec na deset. Ja sam toj ženi zahvalna – zaključila je pevačica.

(Pink.rs)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs