„SVE SU TO ODRASLE LIČNOSTI!“ Sloba Radanović prokomentarisao Anu, Anđelu i Zvezdana!

od strane | feb 6, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Teodora Borozan

|

Zadrugara Zvezdana Slavnića, koji je suprugu Anu Ćurčić prevario sa rijaliti zvezdom Anđelom Đuričić pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, mnogi porede sa pevačem Slobodanom Radanovićem, koji je isto učinio tadašnjoj supruzi Kiji Kockar sa jutjuberkom Lunom Đogani, te smo Slobu pitali da prokomentariše aktuelna dešavanja na imanju u Šimanovcima.

Sloba Radanović, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić (Foto: Ringier/Milan Ilić/Screenshot TV Pink) • Milan Ilić, Screenshot, Tv Pink / Ringier

– Ispratim ponekad kada mi izađe na Jutjubu, ne stignem da ispratim na televiziji. Sve su to odrasle ličnosti koje treba same da odlučuju o svojim životima. Ni ja niti bilo ko treba da soli pamet tu. Kad čistimo dvorište treba da krećemo od svog – istakao je Sloba za „PulsOnline.rs“, da bi zatim otkrio da li se sprema za porođaj budući da njegova supruga Jelena Radanović uskoro treba da se porodi.

– Ne paničim iskreno, jedva čekam. Mislim da ću se snaći baš kako treba. Nema ništa od panike, moram biti smiren u takvoj situaciji. Njeni sinovi jedva čekaju, znatiželjni su. Stalno nas pitaju kakvo će ime biti, kakav će on biti, da li će ga braniti kao mlađeg brata. Slatke situacije, u pozitivnom smeru, nema ljubomore.

– Imam ideju kako da Jelenu iznenadim za Dan zaljubljenih, u pripremi je. Ne bih baš da otkrivam. Romantičan sam kad treba da budem. Znam da budem romantičan, ali nisam sad baš patetičar. Volim da usrećim svoju dragu osobu. Jelena se baš potrudi svaki put pogotovo ti neki datumi koji su najbitniji, potrudi se da mi prođu što lepše – dodao je Radanović, a zatim se osvrnuo na nedavni odmor na Kopaoniku.

– Bilo je super, tri-četiri dana smo bili pa se ni ne može nazvati baš odmorom. Po ceo dan smo bili aktivni, nismo nešto ni odmorili, ali bilo je lepo – ispričao je Radanović, a kako je on, sa druge strane, reagovao na spominjanje sukoba sa voditeljkom Jovanom Jeremić, za koju je nedavno istakao da bi je trebalo skloniti sa televizije, pogledajte u video prilogu iznad.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs