„Sve nas je zaboravio, kao da nema mozak“ MAJCI DARKA LAZIĆA POZLILO ZBOG NOVE SNAJKE: Drama u Brestaču zbog Katarine

od strane | mar 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nova izabranica folkera Darka Lazića, Katarina, prema pisanju domaćih mediji unela je razdor u njegovu porodicu.

Branka i Darko Lazić • Instagram

Naime, pevač je zbog svoje nove izabranice, sada navodno u lošim odnosima sa majkom Brankom, koja je jako razočarana i za sve krivi Katarinu.

Branka Lazić

– Ne znam šta mi je sa sinom, niti gde je, niti kako je posle te nove operacije. Meni on već mesecima ništa ne priča, a i ne javlja se danima. Ova operacija mu nije trebala. Smanjio je kilažu i trenirao je, super je izgledao… Kakve sad crne operacije? Jako me je sve to nasekiralo, pod velikim sam stresom otkad sam to čula. Bilo mi je i pozlilo. Ništa mi on o tome nije pričao, to sam videla u novinama – rekla je Branka, pa nastavila:

Darko Lazić i Katarina (Foto: Instagram/_katarina_24)

– Sa Katarinom nemam kontakt. Ona ga je sigurno na to nagovorila, sve je to njeno maslo. Loše utiče na njega, ali ko mene više išta pita? Darko je slepo sluša kao da nema svoj mozak. Ja sve što saznam o sinu, saznam iz novina. Zaboravio je i kuću i sve nas. Pa šta ja imam da kažem o njoj lepo kada je i Darku zabranila da nas pozove na venčanje? Vi ste mi javili da su se uzeli. Čula sam i da je rekao da ga baš briga šta mi mislimo o njoj i da mi ne živimo sa njima. Da je pametan, on to ne bi rekao. Meni kao majci je to teško da slušam. To je sve zbog Katarine, ali nije on mali… Valjda će se jednom i on opametiti posle svega što je prošao u životu – poručila je besna Lazićeva majka Branka.

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs