„Sve moje ljubavi su bile tragične…“ Haris Džinović se požalio na ljubavni život: „Patio sam kao konj…“

od strane | mar 21, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Haris Džinović se, prilikom davanja nedavnog intervjua, osvrnuo na svoj ljubavni život.

Haris Džinović (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo nisu mene htele. Šta ću, a ja kefao za njima. Patio ko konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi. Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom, ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo-desno, tako sam ja upravio nekoga – istakao je Haris u emisiji „Balkanskom ulicom“.

– Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena – zaključio je Džinović.

Haris Džinović (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsetimo, vest o razvodu kreatorke Meline Džinović i pevača Harisa Džinovića ne prestaje da intrigira javnost, a priča je sada dobila novi epilog.

Naime, Džinović je pre nekoliko dana otkrio da je Melina bila inicijator razvoda, a sada je poznato da ima novog partnera.

Melina i Haris Džinović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Džinovićka navodno već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je izvor za „Alo“, pa dodao:

Melina i Haris Džinović (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – navodi izvor uz tvrdnje da se njih dvoje viđaju u njegovom luksuznom stanu.

– Melina odavno ne polaže račune nikome, pa joj je lako da ode do tajne lokacije i uživa sa novim dečkom kada god je slobodan. Radi se o jednoj od njegovih nekretnina u najprestižnijem naselju prestonice. Budući da ih ima nekoliko u svom vlasništvu, ponudio joj je da se skući u stanu u kom se sastaju, ali je ona to izričito odbila – zaključuje izvor gorepomenutog lista.

Melina Džinović je, sa druge strane, promenila prezime, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: VIŠE NIJE DŽINOVIĆ! Melina hoće svoje prezime nazad, evo kako se preziva nakon razvoda sa Harisom

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs