SVAKI DAN ODNOSI RUČAK BIVŠEM MUŽU U ZATVOR! Tamara Đurić ne stiže da jede zbog nevolja koje su je snašle

od strane | feb 6, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Iako je Nikola Kačarević nedavno uhapšen u velikoj akciji policije na Vračaru, zajedno sa još 17 osoba koji su deo grupe formirane od strane vođe „Kavčana“ Radoja Zvicera, njegova bivša supruga – starleta Tamara Đurić mu nije okrenula leđa.

Nikola Kačarević i Tamara Đurić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Nikola se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru zbog čega Tamara tamo odlazi svakodnevno.

– Svako jutro kad se probudim najpre odem na trening. Posle toga Nikoli odnesem ručak i onda nastavljam sa redovnim aktivnostima. Kao i svaka žena i ja imam obaveze oko kuće. Ne bih razumela da bivša žena bivšem suprugu okrene leđa u teškim trenucima. Sve što treba mom bivšem partneru, tu sam za njega – istakla je Đurićeva.

Tamara Đurić Foto: Ringier/Dragana Janković

– Moj prvi obrok je u pet popodne. Verujte da ne bih mogla da živim, a da znam da bliskim ljudima nisam učinila. Zbog toga što živim kao neko ko ima osećaj za ljude, zbog toga mi je i Bog dao sve blagodeti u kojima uživam – dodala je starleta koja je, sa druge strane, nedavno dovedena u vezu sa klanom Veljka Belivuka, poznatijeg pod nadimkom Velja Nevolja, što je ona demantovala ironičnim komentarima vezanim za kupovinu kokaina od ozloglašenog kriminalca, čime je šokirala mnoge.

Tamara Đurić Foto: Ringier/Dragana Janković

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs