STRUČNJAK ZA PROSTITUCIJU ulazi u rijaliti ZADRUGA 7 ELITA: „Zavisne su od najstarijeg zanata!“

od strane | avg 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, učesnica je rijaliti šou-programa „Zadruge 7 – Elita“.

Jasmina Ana (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Književnica i bivša učesnica rijaliti šou-programa „Farma“ pojavila se ispred privatne klinike na Novom Beogradu, gde se obavila sistematski pregled pred ulazak u pomenuti rijaliti.

Jasmina je na sebi je imala crnu haljinu, preko koje je imala roze sako, u skladu sa zvaničnom bojom televizije „Pink“.

Jasmina Ana (Foto: Screenshot Clip.rs)

Rakitićeva je napisala knjigu o elitnoj prostituciji, te je okupljenim pripadnicima sedme sile ispred klinike progovorila o ovom fenomenu.

– Postaju zavisne od prostitucije, ali ni ne mogu da izađu iz nje. Vole “lak“ dinar, brzu paru, elitne prostitutke se razlikuju od ovih drugih po tome što se kriju iza pojedinih zanimanja, poput, pevačica, voditeljka, glumica, advokatica, starleta… One se kriju iza tih zanimanja i nikada ne priznaju da se time bave i zbog toga su mnogi muškarci spremni da plate tu razliku u ceni, ali i njihovu popularnost – rekla je Jasmina, kako prenosi Republika.

Pitanje je kako će pojedine starlete koje ulaze u „Zadrugu“, a za koje kruže nepotvrđene glasine da se bave prostitucijom, da reaguju kada čuju da u rijaliti ulazi „stručnjak za prostituciju“.

Jasmina Ana je, sa druge strane, nedavno analizirala slučaj nekadašnje zadrugarke Aleksandre Nikolić, a šta je ispričala tim povodom pogledajte u odvojenom tekstu: KNJIŽEVNICA ANALIZIRALA SLUČAJ Aleksandre Nikolić: „To je tužna životna priča…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs