STRIPTIZETE NAPRAVILE HAOS na momačkoj večeri Darka Lazića! MEŠALE MU U KRILU skoro bez ičega na sebi!

od strane | avg 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina napravili su zajedno momačko i devojačko veče, a kada su striptizete stigle na žurku desila se neugodna situacija.

Darko Lazić (Foto: Instagram/darkolazicofficial) • darkolazicofficial / Instagram

– Darko i Kaća su rešili da naprave ovakav tip žurke jer imaju mnogo zajedničkih prijatelja. Plan je bio da sve bude dozvoljeno te večeri, ali da se ne ode predaleko s obzirom na to da su se svi zapili. Darko i Kaća su znali kakav je plan večeri, ali je bilo iznenađenja koja su priredili prijatelji. Dare nije znao da su mu brat Dragan i drugari doveli striptizete, pa zamalo nije nastao haos zbog Kaćine reakcije – priča na početku izvor blizak Darku za Republiku i dalje otkriva da se Lazić oduševio kad je video devojke u provokativnim kostimima:

– Te žene su ušle obučene kao zečice, pa je Darko odmah skočio. Uzele su stolicu, povukle su ga da sedne i onda je krenuo haos! Mešale su mu u krilu, a kad je jedna počela da ga liže po vratu, Katarina je skočila, prišla i rekla da nema pipkanja. Darko se našalio da otkazuje svadbu s Kaćom, ali se ona smejala i rekla da sad nema nazad. Kasnije je i ona dobila muški striptiz, a imala je dres-kod s drugaricama, koji su sve planirale nedeljama ranije. Posle toga svi su poskakali u bazen, ma ludilo je bilo!

Darko i Katarina Lazić (Foto: Instagram/darkolazicofficial)

Podsećanja radi, Darko Lazić se pre nekoliko meseci tajno oženio izabranicom Katarinom, ali s obzirom na to da je venčanje bilo daleko od očiju javnosti, par je odlučio da naknadno organizuje veselje za porodicu i prijatelje.

– Imali smo građanskog venčanje. Čekamo da napravimo pravo crkveno venčanje i svadbu – rekao je Lazić.

Katarina Lazić (Foto: Instagram/darkolazicofficial)

Iako iz prethodnih veza i braka ima ćerku i sina, Darko nema nameru da se tu zaustavi, već je otkrio da bi voleo da ima još dece i sa Katarinom proširi porodicu.

– Ja volim decu i nikad ne bih rekao „stop“ kada su deca u pitanju. Ali, bar još dvoje bih voleo da imam – rekao je Darko u emisiji „Premijera“.

Darko Lazić je, sa druge strane, imao pomoć koleginice oko pripreme ove večeri, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: KOLEGINICA ZA PRIMER: Darku Laziću pevačica POMOGLA da izabranici Katarini ispuni SVAKU ŽELJU!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs