„STIŽE JOŠ JEDAN SIN!“ Kristina Spalević i Kristijan Golubović podelili nove lepe vesti iz svog doma!

od strane | avg 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Nekadašnji robijaš Kristijan Golubović i njegova izabranica Kristina Spalević uskoro će postati roditelji još jednog deteta.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević (Foto: Instagram/kristina_spalevic) • kristina_spalevic / Instagram

Naime, Spalevićeva je danas na društvenoj mreži Instagram otkrila da će njihov dom postati bogatiji za još jednog dečaka.

– Stiže još jedan mamin sin – napisala je Kristina na pomenutoj društvenoj mreži.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević (Foto: Instagram/kristina_spalevic)

Inače, njih dvoje već imaju sina po imenu Konstantin, dok bivši robijaš iz prethodnih brakova ima ćerku Veru i sina Lazara.

Kristijan je sa Kristinom otpočeo romansu u rijalitiju „Zadruga“, dok je još uvek bio u braku sa bivšom suprugom Ivanom.

Kristina Spalević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Ivana je Golubovića dugo čekala da izađe iz zatvora i sama je podizala njihovo dete, a jedna njena izjava od pre nekoliko godina i brojnih spekulacija da ju je Golubović i u rijalitiju „Farma“ prevario, šokirala je mnoge:

– Volim mog čoveka, on je sve moje, prvi i posle njega niko neće postojati, čak i da ne budemo zajedno, on je jednom i zauvek. I da me vara i prevari, dosta više, on će uvek viđati Veru i mene, kad god poželi. On mene zna i ja njega, mi život dajemo jedno drugom. I da se zaljubio i da me je prevario, to ne znači da nas nikada neće videti. Videće nas kad god želi. Dosta više, ne dam svog muža – napisala je Golubovićeva supruga na društvenoj mreži tada.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević (Foto: Screenshot TV Pink)

Sa druge strane, Kristijan je o braku sa Ivanom, pre javne prevare sa Kristinom pričao ovako:

– Sa Ivanom sam venčan u crkvi jednom i zauvek! I za sto godina ću o njoj misliti da je najposebnija osoba u mom životu! Da bismo se crkveno razveli, treba patrijarh lično da nas rastavi, a ja na to nikada ne bih pristao – rekao je Kristijan za medije jednom prilikom.

Kristina Spalević (Foto: Screenshot TV Red)

Šta je, sa druge strane, Kristina Spalević ispričala o lošem društvu u koje je Kristijan Golubović upao pogledajte u odvojenom tekstu: Kristina Spalević NAPUSTILA SRBIJU: „NE SVIĐA MI SE DRUŠTVO Kristijana Golubovića!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs