STIŽE ALBUM! Nucci obradovao fanove

od strane | sep 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Promo

|

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda današnjice Nucci, gostovao je na beogradskom radiju S3 gde je otkrio da sprema svoj album prvenac.

Nucci • Promo

Nakon što je najavio novu duetsku pesmu sa Vojažem ,,Periferija“ otkrio je svoje planove za budućnost kada je karijera u pitanju:

Nucci

Ne bih mogao da izdvojim jednu… Radimo, već je spremna nova pesma i spot, ,,Periferija se zove“, to je i meni i njemu naš favorit do sad, što se tiče duetskih pesama. Četvrti duet će da bude, ja se nadam, ove godine. On će verovatno album izbaciti ove godine, tu će da bude ,,Periferija“. Ja ću sledeće godine – rekao je Nucci i dodao:

Pa evo sada sam se možda izlanuo, zvanično ću da ga najavim kada budem siguran da sam spremio pesme. Ja ću zvanično da ga najavim i da potvrdim ovo što sam se izlanuo kada pripremim svih novih, jedno desetak pesama.

Nucci

Da je reper bio vredan ovo leto, govori i činjenica da je spremio i novu solo pesmu, koja uskoro treba da izađe.

Evo 29.septembra, u petak, izbacujem novu solo pesmu, dugo nisam izbacio solo pesmu. Bili su ovi dueti pred leto. Ja imam folder pesama koje zovem Nućijevke – rekao je on za S3, a šta je još pričao o svojim planovima za budućnost i kada stiže Bebo 4 pogledajte u nastavku:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs