„ŠTITILA SAM NJEN FLERT SA ZVEZDANOM I IGRARIJE SA BILALOM!“ Milica Veselinović više neće da ćuti

od strane | avg 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, nije imala reči hvale za svoju cimerku Milicu Veselinović, koja se uvredila i sada o Aleksandri iznela nepoznate detalje.

Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Milica je odlučila da više ne štedi bivšu drugaricu, pa je na svom Instagram storiju progovorila i o flertu Nikolićeve sa Zvezdanom Slavnićem i Bilalom Brajlovićem, kao i o aferi „dron“ i emocijama prema Dejanu Dragojeviću.

Milica Veselinović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Aleks reče da sam joj zlo učinila, budući da sam je štitila kad je rekla da se ohladila od Dejana, štitila njen flert sa Zvezdanom i igrarije sa Bilalom. Ako misli što sam rekla za dron, pa i ona je kao „dobar čovek i prijatelj“ otišla na intervju i rekla da smo se Mensur i ja čuli tokom leta, i još druge laži, pritom i što sam joj rekla za Maju je odmah iznela. Trudim se da se držim po strani i ne komentarišem zadrugare, ali da neko pravi žrtvu od sebe preko mene nema potrebe. Svi se zapitajte kako su se oni poneli prema meni pre nego krenu moje greške nabrajati – napisala je Milica na društvenoj mreži Instagram.

Milica Veselinović (Foto: Instagram/milica_veselinovic_official)

Šta je Milica Veselinović, sa druge strane, ispričala o odnosu sa produkcijom rijaliti šou-programa „Zadruga“ pogledajte u odvojenom tekstu: I Milica Veselinović pecnula PRODUKCIJU Zadruge: “Nisam zadovoljna, nisam ispoštovana“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs