STIGLA ZABRANA ZA TANJU SAVIĆ! Pevačica se oglasila: „Imam problem!“

od strane | feb 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zbog problema sa glasnim žicama lekari su zabranili pevačici Tanji Savić da peva.

Tanja Savić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Čekam to vreme, baš sam se uželela pevanja. Mnogo je teže repovati i pevati i tu treba mnogo više vazduha. Mnogo je zeznuto i tu je tek problem. Tek je problem u diskotekama gde nema vazduha i ima dima. Vučem i dalje posledice prehlade, imam problema s glasom. Otpevam “Zlatnik“ bar dva puta u toku noći i uglavnom svi budu zadovoljni – ispričala je Tanja.

– Niko mi ne traži savet od mlađih kolega, ali bih baš volela. Volim da pomažem svima. Rekla bih im da sačuvaju glas i da budu svoji, da nikoga ne kopiraju. Trebalo je mnogo truda da mi se vrati sve. Morala sam svoje mesto da opravdam, da se opet vratim. Doktor mi je zabranio da pevam i ne smem te visoke tonove.

Tanja Savić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Mora da se pazi, glas je instrument koji je osetljiv. Vreme je da malo pripazim, da radim neke vežbe za glasne žice da bi se malo povratile – dodala je Savićeva, a zatim se osvrnula na šuškanja da je već tri meseca u vezi sa izvesnim Lolom.

– Moram da demantujem da sam u vezi tri meseca. Ne zabavljam se ni sa kakvim Lolom. Nije mi jasno zašto mi se nameće tamo neki čovek sa dvoje dece. Verovatno jer mene doživljavaju kao singl majku s dvoje dece. Bolje da mi nađu nekog mlađeg. Ne bih da otkrivam da li se pojavio neko.

Tanja Savić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Volim da se šalim. Nije ni važno da li sam zaljubljena. Još nisam proverila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Videću šta je to, to treba da se desi u naredna dva-tri meseca svakako – otkrila je pevačica.

– Desi se neki momenat da osećaš prazninu u srcu. Treba čovek da radi na sebi, u zadnje vreme ne slušam nikog i podržavam samo sebe. Uvek sebe poslušam. Ženama bih dala savet da ne odustaju i da imaju decu uz sebe uvek.

(TV Pink/Premijera Vikend Specijal)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs