„STIGLA GA KARMA ZBOG IVANE!“ Evo kako su se POSLEDNJI PUT U JAVNOSTI PONAŠALI Vanja i Nenad Aleksić Ša!

od strane | avg 31, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar i reper Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od svadbe se razvodi od supruge Vanje.

Vanja i Nenad Aleksić Ša (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Sada su Nenadove komšije sa Novog Beograda progovorile o svemu.

– Jao, opet ostavljen? Žena mu opet otišla? Pa užas. Ne znam zašto toliko nema sreće u ljubavi i da li je ovo karma zbog svega što je uradio Ivani. Do sad nisam znala da je opet slobodan. Pre par sati je prošao ovuda, bio je sam, ali nisam slutila da je stvarno sam. Često je bio sa tom devojkom – rekli su u jednom lokalu za Kurir.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Dečko koji je izlazio iz obližnje zgrade, rekao je sledeće:

– Jutros sam baš video naslov gde se pominje razvod i malo sam se šokirao. Čoveče, pre tri dana su sedeli u kafiću pored mene. Nisu delovali kao mnogo zaljubljen par jer je svako gledao u svoj telefon, ali im je to valjda posao.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

I komšinica iz ove zgrade je potvrdila sličnu priču.

– Ma šta pričaš? Znaš kako ja sam na njega bila besna kad je ono uradio sa onom malom u rijalitiju. U poslednje vreme sam ga viđala sa ženom, delovali su složno. Kad se vraćam iz nabavke, a on prođe pored mene, pa nosi one kafe za poneti, pa razmišljam kako je lepo to što nosi ženi kafu u krevet. Nisam ih čula da se svađaju i da deluju nervozno.

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Jedna od prolaznica potvrdila je da je Nenad sa njom išao u osnovnu školu.

– Ja njega znam iz osnovne, znam mu i brata, celu porodicu. Znaš kako kad on ima potrebu da priča javno o stvarima iz svoja četiri zida mogu i ja. Nije on cvećka, ali definitivno nije ni ona mala. On kad je ostavio prvu ženu, promenila sam mišljenje o njemu. Sad kad ga sretnem ni ne javim mu se. Ta njegova je već bila u nekom braku, pa kao neka blogerka, znači želja za pažnjom i javnim životom. Mislim da je iskoristila šta je trebala i samo otišla dalje – rekla je Nenadova komšinica i dodala:

Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Devojka nije više htela da se blamira sa likom koga je vukla za nos klinka koja nema ni 20 godina. Čovek u 40 i kusur godina ostavio ženu, vrednu, lepu, sposobnu zbog one devojke. Sramota ju je bilo verovatno, nije mogla da podnese da šeta s njim a svi se okreću i komentarisu ga kao nekog krelca, pogotovo ovde u kraju gde ga svi znaju. Nego se opet vraćam na ono trebala joj je malo popularnost ili kako se to kaže hajp, devojka iskoristila i otišla. Njemu je izgleda posle one prevare suđeno da ga iskoriste i ostave. Karma, rekla bih.

Nenad Aleksić Ša i Vanja Aleksić su, sa druge strane, bili tema poslednjeg intervjua starlete Tare Simov, a šta je ona rekla tim povodom pogledajte u odvojenom tekstu: Oglasila se Tara Simov nakon što je Ša ostavila žena Vanja, NIJE BIRALA REČI

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs