“STARI KAO VINO“ Tanja Bošković u KUPAĆEM pokazala telo u 70. godini: JEDAN DETALJ sve fascinirao

od strane | avg 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Tanja Bošković (70), i dan danas važi za jednu od najlepših glumica sa domaće scene, a uvek je isticala da lepota dolazi iznutra. Sve što je ovu poznatu damu krasilo u mladosti – vitka figura, aristokratsko držanje i lepota, čini se da ni posle mnogo godina nije počelo da bledi.

Tanja Bošković • RAS / Ringier

Poznata je kao neko ko potiče iz ugledne porodice, a ovih dana uživa na crnogorskom primorju, gde je nedavno dobila priznanje počasne građanke Herceg Novog.

Tanja Bošković u kupaćem

Za Tanju bi mnogi rekli da “stari kao vino“, a ovaj put je uslikana u jednom restoranu, u kupaćem kostimu. Čini se da joj čak i u osmoj deceniji života mnogi zavide na stasu koji je uspela da očuva.

– Ovaj deo primorja je divan, a treba da se očistimo od nekih stvari koje su nas davile prethodnih godina i na dobrom smo putu da sve ovo postane milina. Znate kako, ja baterije punim u samoći. Uživam kada je celo more „moje“. – dodala je Boškovićeva.

tanja bošković

Glumica je odlučila da svoje slobodno vreme posveti uživanju na obali Herceg Novog, gde je davala i intervju za emisiju “Dobro jutro Crna Goro“, dok su je meštani oduševljeno pozdravljali.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs