„ŠTA JOJ SE DESILO SA USNAMA?!“ Snimak Dušice Jakovljević zapalio društvene mreže

od strane | mar 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Dušica Jakovljević nikada nije krila da je pristalica estetske hirurgije, te da posećuje prestoničke klinike kada god oseti potrebu da nešto promeni na sebi.

Dušica Jakovljević (Foto: Screenshot TV Blic) • Blic TV / screenshot

Iako je korisnici društvenih mreža često ubrajaju među najlepše TV voditeljke, poslednji Dušičin snimak je izazvao oprečne reakcije budući da se povela polemika da li je Jakovljevićeva preterala sa uvećavanjem usana.

Dušica Jakovljević (Foto: Instagram/dusicajakovljevic)

„Ono kad ti daju da reklamiraš kliniku za estetske korekcije i rade ti sve za džaba, pa uzmeš sve operacije koje imaju na meniju“, „Au, bre, pretera ga, ženo“, „Dušica izmenila lični opis, kad je počela sa korekcijama bilo je lepo, ali ovo sad… kao starleta neka“, pisali su tviteraši, ali bilo je i drugačijih mišljenja.

„Ja mislim da je ovo filter, a ne produkt operacija. Operacije radila jeste, ali sigurna sam da se nije prepumpala ovoliko nego da je stavila filter na snimak“, „Kad joj vi budete plaćali operacije onda i diskutujte o njima“, „I šta je ovde preterano? Lepa žena, nema šta, sve je urađeno sa merom“.

Dušica Jakovljević (Foto: Instagram/dusicajakovljevic)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs