„Spušta mi slušalicu!“ Majka Darka Lazića potpuno OČAJNA, ne zna ništa o SINU nakon teške OPERACIJE

od strane | apr 2, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kurir

|

Majka poznatog pevača, Darka Lazića, Branka Lazić otkrila je da nema nikakve informacije o zdravstvenom stanju svog sina, koji se nedavno podvrgnuo operaciji zatezanja kože.

Darko Lazić • youtube

Pevač se navodno ne javlja već duže vreme porodici, a za sve to krive njihovu novu snajku Katarinu, za koju su ubeđeni da loše utiče na Darka.

Darko Lazić

Branka je za medije otkrila da se ništa nije promenilo od poslednjeg razgovora pre nekoliko dana.

Darko niti me je zvao niti znam kako se oseća nakon operacije. Ništa ne znam. Plašim se da mu se nešto nije iskomplikovalo, pa da to kriju od mene. Ne znam šta ću ako mu se nešto desi. To je teška operacija. Pokušala sam da ga dobijem, ali ona mi spušta slušalicu. Ne znam šta je s tom ženom, kao da ga je omađijala. Darku ne može biti bolje nego kod svoje kuće i kad majka brine o njemu. Majka najbolje zna šta treba sinu. Ko zna kako mu je i da li ona uopšte zna kako da mu pomogne. Ona se samo bakće oko tih treninga, a njemu treba nega po ceo dan. Najbolje bi bilo da dođe kući i da leži ovde u Brestaču – poručila je Branka, koja je već rekla da je jako razočarana u poteze svog sina, za šta najviše krivi novu snajku, piše „Kurir“.

Darko Lazić

Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom, nego ja. Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše – rekao je Lazić.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs