ŠOK FOTO: POLUGOLA Milena Kačavenda prisna sa Mensurom Ajdarpašićem!

od strane | avg 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Danas je u javnosti odjeknula vest da su budući zadrugari Milena Kačavenda i Mensur Ajdarpašić uhvaćeni u jednom baru na Adi Bojani, te se spekulisalo od strane očevidaca da su bili i te kako prisni.

Mensur Ajdarpašić i Milena Kačavenda (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Instagram/milenaacademy) • Zoran Ilić, Instagram, milenaacademy / Ringier

Milena je u toku dana istakla kako je dobijala poruke koje su čak mogle da se protumače i kao preteće.

No, Kačavenda je sama priznala da jeste bila u kontaktu sa Mensurom, kom se samo javila, a sada je i podelila fotku kao dokaz da je ono što govori istina.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Red)

– Ako je ovo na ivici poljupca, ja sam onda Dejvid Koperfild – našalila se Milena i time stavila tačku na spekulacije da su bili na ivici poljupca.

Kačavenda je, inače, sklona intrigiranju javnosti otkako je dospela u žižu medijskog interesovanja zbog učešća njene nekadašnje prijateljice Ane Ćurčić u prethodnoj sezoni pomenutog rijalitija.

Mensur Ajdarpašić i Milena Kačavenda (Foto: Instagram/milenaacademy)

Šta je Milena Kačavenda, sa druge strane, ispričala o ovom susretu pogledajte u odvojenom tekstu: „ZAJEDNO ULAZIMO U ELITU!“ Milena Kačavenda progovorila o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs