„Smara, prezahtevna je, teška, razumem Pecu što ju je prevario!“ Karađorđe Subotić urnisao Aleksandru

od strane | apr 29, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Karađorđe Subotić se, prilikom davanja poslednjeg intervjua, osvrnuo na dramu koja je nastala kada je njegovu ćerku Aleksandru Subotić varao suprug Petar Raspopović Peca sa zadrugarkom Majom Marinković.

Karađorđe i Aleksandra Subotić (Foto: Instagram) • Instagram

– Ne mogu da kažem da me je Peca razočarao. Mi, muška vrsta, smo specifični. Uvek bi se poveli za dobrom devojkom. Sa druge strane, moja ćerka zaista ume da bude teška, ume da smara, da bude prezahtevna… Znam ja nju kao zlu paru. Liči ona na mene, ali je povukla i dosta majčinih osobina – istakao je Karađorđe za „TV Hype“.

– Osim toga, ona je povukla dosta karakteristika i od moje majke, koja je isto tako teška žena. Treba čovek da bude sa njom i da živi sa njom, a to nije jednostavno – zaključio je Subotić.

Podsetimo, dok su Ljuba Pantović, Aleksandra i Karađorđe Subotić bili deo rijaliti šou-programa „Parovi“ i „Zadruga“, Gorana je uvek odbijala da komunicira sa medijima i stekne zaradu na ovaj način.

Poslednje vesti o Ljubinoj i Karađorđevoj ćerki su bile te da se udala, ali sada je njen otac otkrio da nije baš sve tako sjajno.

Karađorđe Subotić (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

– Ćerku Goranu podržavam. Srećna je majka. Zbog nje imam unuku Nikolinu, koja je prelepo i predobro dete. Gorana je relativno dobar čovek. Ne relativno nego je dobar čovek, to je ipak moja ćerka. Bori se. Veliki je borac. Ona ima izabranika, muža, koji je još uvek u zatvoru – otkrio je Subotić za „TV Hype“.

– Uskoro će izaći iz zatvora. Eto, to je neko ponavljanje moje životne priče. Puno sreće i uspeha im želim. Potrudiću se da moja Gorana bude situirana i stambeno obezbeđena u slučaju željenih i neželjenih situacija. Bitno je da ima krov nad glavom. Podršku mene kao roditelja ima isto kao i Aleksandra, unuka Magdalena i unuk Jovan – dodao je nekadašnji zadrugar.

Karađorđe Subotić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Eto, to što se stambenog pitanja tiče, to je najmanje što mi kao roditelji možemo da učinimo svojoj deci i budućim naraštajima – zaključio je Karađorđe.

Kako, sa druge strane, izgleda njegova ćerka Gorana Subotić pogledajte u odvojenom tekstu: Aleksandru Subotić svi znate, a EVO KAKO IZGLEDA druga ćerka Karađorđa i Ljube koja se nedavno PORODILA! (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs