„SLOMIĆU JOJ GLAVU!“ Buknuo novi sukob između Kije Kockar i Lune Đogani

od strane | feb 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Nakon što su verni pratioci šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ uporedili zadrugarku Anu Ćurčić sa Kijom Kockar, pobednicom prve sezone ovog TV formata, pevačica je „prebacila loptu“ na svog bivšeg supruga Slobu Radanovića koji ju je pre šest godina na imanju u Šimanovcima prevario sa jutjuberkom Lunom Đogani.

Luna Đogani i Kija Kockar (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Onaj koji je još u prvoj sezoni započeo takozvani trend, najkompetentniji je da napravi paralelu. Negde sam pročitala da on najviše poštuje „Pink“, a mi ostali ne, ali dobro. Pošto se uvek odazove, volela bih da on sad kaže bar nešto jer samo ja sve ove godine govorim i objašnjavam – istakla je Kija.

– Svima bi bilo zanimljivo da ga čuju, ali to se sigurno neće desiti, a vrlo je elokventan i poznaje materiju. Ja neke stvari nisam znala, odnosno skoro sam videla, da je Luna po mom ulasku rekla nešto u fazonu da bi me polomila, slomila mi glavu. Tako je neka rečenica bila.

Sloba Radanović i Kija Kockar (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Ne daj Bože da sam to videla i čula tada. Mnoge stvari sam čula i saznala tek posle, kad je već bilo kasno. Meni su mnogo masni honorari nuđeni za naredne sezone, ali nisam ušla. Ja sam u rijaliti ušla zbog svog bivšeg supruga, a ne zbog masnih para – dodala je Kockareva.

Kija Kockar i Sloba Radanović (Foto: Ringier/Dušan Milenković)

Pevačicu su, sa druge strane, nedavno isprozivali nekadašnji zadrugar Stefan Šebez i bivši učesnik rijaliti šou-programa „Parovi“ Nenad Marinković Gastoz, koji su istakli da je Ivana Aleksić, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, bila „jedina gospođa“ kada ju je muž prevario pred kamerama rijalitija, ali Kija još uvek nije komentarisala ove navode.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs