„Slikaju se, pokazuju avione, kamione, a onda izađu u javnost i priznaju istinu!“ Dara Bubamara „pecnula“ Draganu i Harisa

od strane | maj 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Blic

|

U petak, 10. maja, od 22 časa, samo na „Blic“ televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17, emituje se nova sezona emisije „Ceca show“.

Dara Bubamara, Toni Bijelić i Dragana Mirković (Foto: Ringier/Milan Ilić/Instagram) • Milan Ilić, Instagram / Ringier

U novoj epizodi, druge sezone emisije „Ceca show“, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ugostila je kolege Bojana Vaskovića i pevačicu Daru Bubamaru.

Dara i Bojan uživali su u prelepoj atmosferi uz muziku i prijatan razgovor, ali su i pred svojom domaćicom otvorili dušu i progovorili o intimnim detaljima iz života.

Ceca je pitala Daru kako je uspela da izgradi tako lep odnos sa bivšim suprugom sa kojim ima sina.

– Vi i dan danas imate poverenje jedno u drugo i delite čak i tajne. Imate divan odnos – rekla je Svetlana, a Dara je dodala:

Dara Bubamara (Foto: Screenshot TV Blic)

– Verovatno je to zato što je on tako divan čovek. To je do ljudi. Njegovi roditelji me vole i dan danas, i moji mama i tata njega vole jako. Mi taj razvod nismo ni osetili. Mi i putujemo zajedno i vodimo dete na zajedničke odmore – kaže pevačica.

Pevačica ističe i da ako bi se desilo da njih dvoje nađu nekog i stvore neki novi život, verovatno ne bi putovali zajedno.

Dara Bubamara (Foto: Screenshot TV Blic)

– Milan i ja bolje živimo razvedeni, nego mnogi u braku. Slikaju se tamo, prikazuju avione, kamione, a sve je to laž. I posle godinu dana kad izađu u javnost, pa ispričaju da ništa nije bilo od toga što su ranije pričali – otkrila je pevačica u emisiji „Ceca show“.

Kako je sama Dara otkrila, ima milion udvarača, ali je u fazi da je niko i ništa ne zanima.

Dara Bubamara (Foto: Screenshot TV Blic)

– Sve devojke mole Boga da ih neko muva, a mene zovu, nađu brojeve telefona, zovu me, da ti ne pričam kakve sve face, a ja im kažem: „Izvini, mrzi me da tražim dečka“ – priča Bubamara.

Dara ističe da joj je sada to faza, ali da ne znači da će to i za deset dana biti tako.

Dara Bubamara, Svetlana Ražnatović Ceca i Bojan Vasković (Foto: Screenshot TV Blic)

Nova sezona emisije „Ceca show“ emituje se svakog petka od 22 časa samo na „Blic“ televiziji.

Šta je, sa druge strane, Dara Bubamara ispričala o pevaču Slobi Radanoviću pogledajte u odvojenom tekstu: „Pokvareni, smrdljivi Sloba, album mu nije prošao jer je lažnjak!“ Dara Bubamara nikad oštrije o Radanoviću

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs