Skinula je 13 kilograma: Folkerka je izbacila jednu namirnicu, a počela da pije šest litara vode!

od strane | apr 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Folkerka Andrena Čekić izbacila je novi album na koji je, kako kaže, veoma ponosna.

Andreana Čekić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Čekićeva večeras gostuje kod Ognjena Amidžića, a pre emisije je za „Blic“ progovorila o albumu, druženju sa Darkom Lazićem i Kaćom, ali i o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

– Priželjkivala sam da će ovako proći sve, sve kolege su me pohvalile. Nisam razmišljala o finansijama, nisam računala koliko me je sve koštalo, niti ću – rekla je Andreana za „PulsOnline.rs“.

Andreana Čekić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Nisam držala dijete, ali se trudim da ne jedem sve i svašta, već pametno. Izbacila sam hleb, sad popijem po pet, šest litara vode. Nekada to nije bio slučaj. Smršala sam 13 kilograma, gledam da još smršam, da skinem stomak – rekla nam je Andreana.

Andreana je pričala o druženju sa Darkom Lazićem i Kaćom, a kako je istakla, ne želi da se uda.

Andreana Čekić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Darko, Kaća i ja se družimo, ne pričamo o muzici. Zabavno nam je kad se družimo. Darko me pita kada ću da se udam, jer zna da ne želim da stanem na ludi kamen. Nemam dečka, niti želim da ga imam trenutno. To će se desiti jednog dana, kada bude trebalo da se desi. Ljubav mi ne fali, ja ljubav nalazim u svemu – u porodici, mojim bratancima, ja njihovu ljubav upijam, imam ljubav psa, publike… – kazala je Andreana.

– Pisala sam Dragani Mirković na Instagramu, poželela sam joj snagu. Ja znam da je teško kad se rastaješ, pogotovo kad sa nekim provedeš tolike godine. Tada se život menja iz korena. Ali, ako ne ide, bolje je rastati se. Možda je to na početku bilo lepo, ali to ne znači da je uvek tako – iskrena je Andreana.

Andreana Čekić je, sa druge strane, nedavno zapanjila mnoge snimkom, a više detalja pogledajte u odvojenom tekstu: Snimak Andreane Čekić sve bacio u NEVERICU! Muškarac odlučio da se našali, ne sluteći da će ostaviti velike posledice (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs