Skandalozno: Učesnica Elite nije znala da je snimaju, pa spomenula odnose sa Žikom Jakšićem!

od strane | apr 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugarka Miljana Kulić je u toku današnjeg dana ponovo zgranula verne pratioce rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Žika Jakšić (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Naime, Miljana je, noseći samo bademantil na sebi, isti raskopčavala i govorila, u prisustvu Marka Đedovića:

– Svi treba da me j… I Žika Jakšić, i ti, i Milan Milošević, svi!

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

Brojni gledaoci su osudili ovakvo ponašanje Kulićeve, pri čemu su se pojedini zapitali zbog čega je Žiku Jakšića dovela u vezu sa ostalim zadrugarima.

Podsetimo, Marko Đedović tužio je Miljanu Kulić zbog povreda koje mu je nanela u trećoj sezoni „Zadruge“ kada ga je bubicom udarila u glavu.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

Sud je presudio u njegovu korist, a sada je Marko izneo detalje spora.

– Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja – rekao je Marko Đedović.

Nakon suđenja, Miljana je takođe progovorila o dešavanjima iz sudnice i iznela svoju stranu priče.

– Đedović je stalno govorio: „Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu“. Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu. Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici – pričala je Miljana tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

Miljana Kulić je, sa druge strane, burno reagovala na ulazak nekadašnje zadrugarke Milice Kemez u „Elitu“, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Šok i neverica: Milica Kemez ušla u Elitu! Miljani Kulić pala glava…

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs