Skandal u Eliti! Asmin Durdžić je stigao u Šimanovce da se suoči sa Aneli Ahmić!

od strane | maj 10, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Biznismen Asmin Durdžić, partner starlete Stanije Dobrojević, stigao je u Šimanovce kako bi se suočio sa Aneli Ahmić, svojom nekadašnjom partnerkom.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Nisam znao da će ući u „Elitu“ tada kada je ulazila…Samo za početak, Aneli mi nije supruga, već bivša devojka. Život mi se promenio negativno, mnogo otkad je počela „Elita“. Promenilo se svašta nešto, jer mi je teško psihički. Mnogo laži je izrečeno. Nisam mogao ni da zamislim da će Aneli biti učesnica – poručio je Asmin kada je stigao u studio „Elite“.

– Mi smo se upoznali tako što sam ja okačio neku objavu s kučetom, a ona je rekla da bi došla kod mene da se kupa u bazenu. Mi smo se videli, a nakon toga mi je ona pisala, onda ju je zanimalo što je ignorišem, ali mi je rekla da je trudna i da joj kasni ciklus. Nisam želeo dete sa njom – dodao je Duržić.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ona je rekla da želi da dođe i da prekine trudnoću, odnosno da se očisti. Kad je došla u Linc kod mene, ona je rekla da joj treba sedam dana, kako bi to uradila. Ja sam joj rekao da ona sama odluči šta hoće. Tada nismo definisali naš odnos. Nikad se moji roditelji nisu mešali, oni su mi kao najbolji prijatelji – nastavio je biznismen.

– Upoznavanje je bilo okej, ne kao ono što je ona rekla. Ja ne živim sa roditeljima i kako ona može da ne valja njima? Ne mogu da kažu da im ne odgovara. Ona je samo ušla da me osramoti i da ispadne da sam seljak. Nikad je nisam tukao, tražila je stalno svađu i vređala me kao Janjuša – istakao je Asmin.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nešto joj fali, samo poludi. Ima prebačaje. Mene je Sita nagovarala da dam intervju. Aneli je objavila neku sliku sa modricom na nosu, ne znam šta je to bilo. Ona je meni razbila glavu flašom, jer joj nisam dao da koristi narkotike. Nisam nikad nijednu devojku udario. Devojka vređa najstrašnije – tvrdi Durdžić.

– Tako pričaju njena majka, Sita i ona. Prvi put sam čuo u to u rijalitiju da sam je ošamario na dan sahrane njenog oca – ispričao je biznismen.

Podsetimo, nekadašnja zadrugarka Stanija Dobrojević gostovala je juče kod Lune Đogani u emisiji, a tom prilikom u jednom trenutku je program prekinut.

Naime, Đoganijeva je obavestila Staniju da joj je Asmin Duržić poslao skupoceni buket ruža. Međutim, izgleda da nakon emitovanja emisije je izbila drama, jer Luna nije želela Staniji da upropasti trenutak, te nije spoemnula da je Asmin čak i njoj poslao ružu, preko misteriozne žene.

Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)

Tako je Dobrojevićeva poslala Luni privatnu poruku, koju je Marko Miljković objavio na Instagram profilu. U poruci je Luna otkrila da je Asmin i njoj poslao ružu, a potom se i Miljković oglasio tim povodom.

– Ej, Stanija, ćao, moram da ti kažem da mi je Marko zamerio što ti juče nisam rekla da je Asmin kada je poslao cveće tebi, poslao preko te žene i meni jednu ružu, ja sam se zahvalila njoj i zaista ti nisam pomenula to, jer prvo ne vidim nikakav značaj tome, a i nisam želela da pominjem to, jer je bio tvoj trenutak. Nadam se da mi ne zameraš, ti poznaješ njega i znaš verovatno zašto je to tako i uradio. Eto, čisto da ja budem čista, da ti kažem, jer se to očekivalo od mene – glasila je poruka koju je Đoganijeva poslala Staniji, a potom se oglasio i Marko Miljković na Instagramu:

Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)

– Hvala Asmine za ružu, pravi si džentlmen. Da ne bude da samo Stanija prima ruže.

Za sada još uvek nije poznato šta se desilo i zbog čega je Đoganijeva ovako reagovala, ali sve u svemu, Asminov gest je sve oduševio.

Asmin Durdžić (Foto: Privatna arhiva)

Asmin Durdžić je, sa druge strane, poslao cveće i starleti Staniji Dobrojević, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Ovo tako liči na njega“ Asmin iznenada poslao Staniji POKLON dok je gostovala u emisiji, filmski trenutak zatekao i kamermana

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs