Seka čula kako se njena koleginica ponela prema ćerki, pa poručila: „Pretužno…“

od strane | maj 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nina Denda

|

Jelena Vučković, ćerka pevačice Goce Božinovske, ispričala je prvi put javno svoju tešku životnu priču na šta nije ostala imuna ni njena koleginica, pevačica Seka Aleksić.

Seka Aleksić (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Vučkovićeva je iznela bolne detalje svog života i ispričala je kako je njena majka Goca Božinovska još kao malu ostavila kod bake na selu gde je odrasla. Ona se kroz suze prisetila bake koja ju je čuvala i preuzela brigu o njoj kada je imala samo tri meseca, te da ju je majka posećivala kada je imala vremena.

– Pretužno, Jelena, želim ti sve najbolje u životu – napisala je Aleksićeva na svom Instagram nalogu.

Seka Aleksić (Foto: Instagram)

Podsećanja radi, Jelena je prvi put otkrila kako ju je baka odgajala dok su roditelji gradili karijere.

– Baka mi mnogo nedostaje, ona me je od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od petnaeste godine sam se preselila u Beograd. Teško mi je da pričam o njoj, bila mi je sve. Kada je ona umrla, onda je i u meni nekako nestalo sve. I to je taj period, neke dve godine, gde sam pustila da odbolujem, iako nikada ne možemo neke drage ljude da prebolimo, ali pokušavam svaki dan, čuvam je u lepom sećanju, napravila je od mene čoveka, ko zna šta bi bilo sa mnom, bila je jedina u mom životu. Naravno, bili su mama i tata tu, ali je majka bila mnogo mlada, putovala u to vreme, ja joj ne zameram – rekla je Jelena, te istakla da je to ostavilo veliki trag na nju.

– Ja sam uvek bila rame za plakanje, pa me je taj težak život i detinjstvo naučilo da prepoznam kada je nešto dobro, a kada loše i imam to u sebi. Slaba sam na malu decu, jer sam ja tako odrastala i tako me je baka učila. Uvek prepoznam tu neku napuštenu tužnu decu, uvek pomognem, žao mi je, jer donekle vidim sebe. Mala ja koja je imala dosta loših trenutaka u životu, kao i lepih sa bakom, ali sam imala i dosta traumatičnih iskustava, kao i svi što imamo i držimo ih u sebi – započela je Vučkovićeva.

Jelena je sada govorila o svojim bolnim trenucima iz detinjstva.

Goca Božinovska i Jelena Vučković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Pa najbolniji trenutak u životu mi je to što mi je jako nedostajala majka. Ja sam imala sreću što me je odgajila jedna divna žena, ona je u stvari moja majka. Kaže meni moja Gordana: “ Pa ja sam tvoja majka“, ja kažem da znam, ali tri meseca nije malo, kao beba sam došla da živim sa mojom bakom. Teško mi je bilo prihvatanje mojih roditelja, niko me nije razumeo, čini mi se da me ni dan danas ne razumeju po pitanju svega. Verovatno sam se zato malo i povukla, imam neki svoj svet, teške su to stvari – rekla je Jelena između ostalog za „Grand“.

Seka Aleksić se, sa druge strane, našala u problemu nakon udomljavanja psa, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Seka Aleksić udomila neuhranjenog psa, pa se našla u problemu: „Vlasnik se javio!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs