Seka Aleksić udomila neuhranjenog psa, pa se našla u problemu: „Vlasnik se javio!“

od strane | maj 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Seka Aleksić (43) osetila je potrebu da se oglasi javno i objasni šta je doživela.

Seka Aleksić (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Instagram) • Snežana Krstić, Instagram / Ringier

– Ljudi, treba mi savet… Ako je neko imao sličnu situaciju… Udomila sam psa Ninu, ako se sećate Dunja Jovanić je našla na ulici preplašenu u Beogradu. Posle toliko vremena se javio vlasnik koji je video da je Nina kod mene, pa je hteo da je vratim, pa se predomislio jer je video gde je i kako joj je – napisala je prvo Aleksićeva.

– Posle nekoliko meseci ponovo piše i kaže da je Nina vezana jako za njega i da je pošaljem njemu na adresu u Niš! Njegov pas, ja je udomila, i ja treba njemu na adresu da odnesem psa. Šokirana sam koliko neki ljudi nemaju osećaja – dodala je Seka na društvenoj mreži „X“.

Seka Aleksić (Foto: Instagram)

Aleksićeva je, inače, prošle godine delila sa pratiocima na mrežama koliko su se njeni sinovi Jakov i Jovan radovali kućnom ljubimcu, kojeg je gorepomenuta influenserka Dunja Jovanić pronašla.

– Nina je preplašena, neuhranjena, ostavljena je na ulici tek tako. Sjajno je da je zdrava i da se oporavlja – pisala je tad Aleksićeva.

Seka Aleksić je, sa druge strane, pokazala kako obeležava Vaskrs u svom domu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Moja majka je muslimanka, ali je svake godine farbala jaja za Vaskrs!“ Seka Aleksić je pokazala prazničnu bajku u svom domu

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs