Sani Armani se vratila u Srbiju i izgleda kao da ni dana nije ostarila otkad se povukla iz javnosti 2010. godine! (Foto)

od strane | maj 14, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, važila je za jedno od omiljenijih TV lica pre nekoliko decenija, a onda se iznenada povukla sa malih ekrana.

Sandra Drašković Sani Armani (Foto: Screenshot TV Pink/Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić, Screenshot, Tv Pink / Ringier

Sani je svojevremeno vodila emisije „Siti klub“ i „Sanimetar“, a mnogi su govorili da je jedna od najlepših voditeljki.

Sandra je 2010. godine otišla je u medijsku ilegalu, a 2017. se odselila u Los Anđeles. Sada je posle duge pauze rešila da se pojavi u javnosti.

Sandra Drašković Sani Armani (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Naime, Sani Armani je gost kod Ognjena Amidžića, te imamo prilike da je vidimo kako izgleda danas.

Sani je oduvek žarila i palila svojim izgledom, a to se nije mnogo promenilo, te i dan danas izgleda sjajno, a ono čemu je ostala verna je plava boje kose.

Sandra Drašković Sani Armani (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Radim na jednoj seriji. Između ostalog, bavim se marketingom, radim kao konsultant – rekla je Sandra svojevremeno, pa se prisetila perioda voditeljstva:

– Te dvehiljadite nije postojalo mnogo opcija. Nije bilo kablovske televizije, Pink je bio pionir u određenim stvarima i to je ostavilo veliki pečat. Željko i Milica Mitrović su super, jako su fer. Nekad su Jin i Jang. Željko je bio malo okrenut ka ekstremima, a kada mi preteramo onda Milica kaže: „Čekajte, moramo da imamo neki put i neki pravac i moramo da zadržimo u glavi da kreiramo program za široki auditorijum“. Nije to ono što mi volimo privatno.

Sandra Drašković Sani Armani (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Sa kojim poznatim fudbalerom, sa druge strane, Sani Armani ima sina pogledajte u odvojenom tekstu: Bila je voditeljka „PINKA“, i sa POZNATIM fudbalerom ima sina: Evo kako danas izgleda SANI ARMANI! (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs