Sandra Rešić otkrila KAKO Anđela Đuričić može da POBEDI U ZADRUZI: „Na najvećem stubu srama je, ali…“

od strane | mar 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugarka Anđela Đuričić nepresušna je inspiracija pevačici Sandri Rešić za komentarisanje.

Sandra Rešić i Anđela Đuričić (Foto: Ringier/Screenshot/Origami) • Origami, Screenshot / Ringier

– Ovo nije ni prvi, ni poslednji put da se dešava prevara u toku „Zadruge“. Nema potrebe da se ljudi čude. Zato ja ne volim lažne moraliste koji tvrde da je neko kriv zbog pucanja braka, a na kraju se sve to dešava i u njihovim životima. Zvezdan Slavnić je i pre ovoga, sa Anom Ćurčić imao loš odnos i nikada je nije voleo, čekao je momenat da je se otarasi – počela je izlaganje Sandra za „PulsOnline.rs“.

– Anđela isto tako nije najgora u rijalitiju. Ona je neko ko se zaljubio, ali me isto tako iritira, jer je pogazila sva svoja moralna načela. Zašto je nju narod najviše osudio? Za razliku od ostalih devojaka, Anđela je moralisala i govorila da je poštena i časna. Na najvećem stubu je srama, jer se borila za nešto drugo i devojke unutar rijalitija vređala.

Sandra Rešić (Foto: Screenshot TV Red)

– Ona je za mene glupa žena, jer nakon svih svađa, ima intimne odnose sa Zvezdanom, iako ju je on pre toga vređao i ponižavao na najgori mogući način. Anđela da ima prave prijatelje, oni bi joj rekli: “Kokoško, nemoj da si budala! Šta radiš od sopstvenog života?! Imaš kući porodicu koja je doživela veliku tragediju i ti im još stavljaš so na ranu” – dodala je Rešićeva.

– Strašno je šta sve radi zbog čoveka koji je ne voli, ali džabe to sve, kada je ona zaljubljena. Za mene bi Anđela bila pobednik rijalitija, kada bi ostavila čoveka koji je ne voli. Sada svim silama pokušava da zadrži Zvezdana, a ja bih na njenom mestu rekla: “Ajde sada idi”.

Sandra Rešić (Foto: Screenshot TV Red)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs